Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen vezetéknév illik a...

Milyen vezetéknév illik a Hope-hoz?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Lehet, hogy rossz kategóriában kérdezek (vagy bitos), de segítség kéne.Írni szeretnék egy olyan történetet amiben a főszereplő neve Hope lesz, csak nem tudom milyen vezetéknév illene hozzá.
2014. júl. 15. 14:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Sztem a Lakatos jó lesz.Lakatos Hope egész jól hangzik.
2014. júl. 15. 14:21
 2/12 A kérdező kommentje:
Ömmm... jól van, de inkább angol vezetékneveket szeretnék mivel a Hope sem egy magyar név...és kérlek titeket, hogy ne vicceljétek el mert ez nekem nagyon fontos....köszönöm.
2014. júl. 15. 14:25
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
#1 megelőztél! én akartam ezt írni :D
2014. júl. 15. 14:26
 4/12 anonim ***** válasza:

[link]

asszem a chance az megfelel xd

2014. júl. 15. 14:35
 5/12 bumbi02 ***** válasza:
100%
Köszöntelek a 134. íróként, aki olyan kreatív, hogy még egy nevet se tud kitalálni, és gyakorikérdéseken várja el, hogy valaki találjon ki egyet. Biztos a kreativitásod megmutatkozik a történetedben is.
2014. júl. 15. 14:49
 6/12 anonim ***** válasza:
Cindy Hope :)
2014. júl. 15. 15:09
 7/12 A kérdező kommentje:

Kedves bumbi02!

Ha te annyira kreatív vagy akkor kérlek írj egy vezetéknevet.

A másik, hogy nem arról van szó, hogy nem tudok kitalálni egy vezetéknevet hanem arról hogy azt nem tudom, hogy milyen illik hozzá....ennyi.

A harmadik,hogy ha valami nem tetszik akkor azt tartsd magadban mert van olyan aki nem erre kíváncsi. (pl.:én)

A negyedik, hogy ez az oldal arra való, hogy kérdezzünk és mások válaszoljanak rá. Én csak segítséget kértem valamihez ami nekem fontos és kész. Amúgy meg ez lenne az első ilyen történetem és sok dolog múlik azon, hogy jó lesz-e vagy sem!

2014. júl. 15. 15:35
 8/12 bumbi02 ***** válasza:
75%

Kedves Kérdező!

Nem hárítani kell, hanem beismerni, hogy ha egy egész történetet akarsz írni, akkor elég gyors bukás, ha már a neveknél problémák vannak és külső segítséghez folyamodsz. Mi lesz mikor a történetet írod? :)

2014. júl. 15. 16:07
 9/12 anonim ***** válasza:
67%
Sajnálom, kérdező, de bumbinak igaza van. Ha már itt elakadsz, akkor joggal sejthetjük, hogy a regény többi része is ennyire kreatív munka lesz..
2014. júl. 15. 18:25
 10/12 anonim ***** válasza:
37%
Különben meg már az is mennyire kreatív, hogy a főszereplőt kiemeled egy ilyen névvel. Ilyen erővel kiírhatnád a homlokára is, hogy "A vége happy end lesz, és ő fogja megmenteni a világot". Mert ez kb olyan..Már eleve sejteti, hogy mi lesz, anélkül, hogy bármit is tudnánk.
2014. júl. 15. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!