Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha az osztálytársam...

Mit tegyek ha az osztálytársam piszkál azzal, hogy 12 évesen nem jártam senkivel? Ezt cikinek tartja.

Figyelt kérdés
Egész 6.-ban ezzel zrikált.Csúnyának tartott az miatt,hogy nem jártam senkivel,meg ki is nevettek.Remélem 7.-ben nem folytatja,de légyszi írjatok mit csináljak.A csajt úgy képzeljétek el:s minkel,haspólókban jár suliban és magassarkúban is.4.-óta tojik a tanulásra.

2014. júl. 14. 21:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Hm... "Csúnyának tartott az miatt,hogy nem jártam senkivel"

Nem értem az összefüggést. Azért, mert nem jártál senkivel 12, ismétlem, 12 évesen, csúnya vagy? Könyörgöm, hová fajul a világ? 12 évesen még nem is gondoltam a pasizásra... Kedves kérdező, én büszke vagyok rád. :D Az ilyen r*bancokat (elnézést a kifejezésért) nagy ívben le kell tojni. Ne kövesd a példájukat. Ez legyen a legnagyobb gondod. Ha a kedves hölgyeménynek ennyire rossz az élete, hogy a te dolgaiddal foglalkozik,akkor nála már rég gondok vannak. :) Ne is foglalkozz velük... Inkább légy erre büszke. :)

2014. júl. 14. 21:39
 2/13 anonim ***** válasza:

Szia..ömm..Wtf??!! 12 évesen haspóló,smink,magassarkú???!!! Ááá,kiakadtam. Nade...nincs abban semmi ciki,ha még nem volt barátod.

Gondolj bele,ér neked annyit h legyen vkid,akivel nem is vagy boldog csak azért h ő ne piszkáljon? Inkább az a ciki h ennyire nagylányak képzeli magát,holott egyáltalán nem az.

Ami téged illet,nagy ívben tojd le,miért érdekel az ő véleménye? Csak adod alá a lovat...

2014. júl. 14. 21:47
 3/13 Skorpió87 ***** válasza:

Az osztálytársad nagyon tévúton jár és tiszta szégyen,hogy 12 évesen játssza az agyát. 1-2 éven belül biztos elveszti a szüzességét divatból és nem lesz más majd senkinek a szemében mint egy útszéli. Nem kell vele foglalkoznod, el van varázsolva, majd észhez tér, de lehet, hogy késő lesz. A szüleiről is meg van a véleményem, hogy ezt hagyják. Nem kell hazudnod, megváltoznod. Kerüld el a társaságát és ha vagy elég bátor mondd el neki, hogy úgy viselkedik, mint egy olcsó nő, és mivel nem tanul, meg is bukhat és az út szélén fog kikötni ezzel a stílussal. Nem jósolok neki semmi jót, az biztos.

A barátnőiddel vonulj el, nem kell vele és a társaságával foglalkozni. Agyilag ő buta és nevetséges. Remélem szánalmasnak tartjátok, nem egy "nagyfőnök" típusnak, legyen eszetek! Erről a szüleiddel is beszélhetsz, nem jó ha nem kommunikáltok eleget egymással! Azért IS vannak !

Érdekelne, hogy az osztályfőnök behívta-e a szüleit ez ügyben...és miért nem történik semmi. Ez nagyon nagy felelőtlenség, idiótaság. Nem beszélve, hogy rossz "példát" mutat nektek. Legyetek különbek és éljetek meg minden napot, évet, ami a felnőtté váláshoz vezet. Ne sürgessetek semmit, minden eljön a maga idejében. Majd meglátod. Üdv

2014. júl. 14. 22:04
 4/13 zpp válasza:
csak mond azt h: ennyire tetszem hogy ilyen sokat foglalkozlol velem?
2014. júl. 15. 09:24
 5/13 anonim válasza:

Hát igen a mai fiatalok durvák nekem is vannak ilyenek...

Sokan kérdezik én miért nem járok senkivel (mert már volt udvarló) és a részemről 2 ok van.

1. Az udvarlók nem tetszenek

2. Nekem nincs se kedvem se időm a kapcsolatokra, szeretném kiélni a gyerekkoromat, korlátok nélkül.

Ez majd ráér 15 éves korig... :D

2014. júl. 15. 11:05
 6/13 anonim ***** válasza:

Szia! Ne csinálj semmit...

A csaj egy ri banc lesz nagykorában, ezt már most biztosan tudom. 12 évesen sminkel, haspólókban jár, és magassarkúban. Hm. A smink majd szépen tönkreteszi az arcát, a haspólóvan és a magassarkúval meg szépen megdefinálta, hogy ő bizony egy elkényeztetett kis hülye pi csa. Nem gondolom, hogy az ő véleményére kéne hallgatnod, ne érezd kínosnak, hogy nem jártál senkinek. Inkább neki kínos szerintem, ilyenkor még nem ezzel kéne foglalkozni. Ha nem érdekli a tanulás, megmondom, mi lesz. Mivel tanulás nélkül nem ér el semmit, ergo nem lesz munkája... Jó pár év múlva sem lesz olyan kedvezmény, hogy aki ri banc, az ingyen kap ennivalót, lakást, stb. Magyarul megy a sarokra, te meg majd jót röhöghetsz rajta, hogy neked meg jól fizető állásod van, meg szerető férjed, bár szerintem ő már lehet, hogy most se szűz...

2014. júl. 15. 14:34
 7/13 anonim ***** válasza:
Figyu én 15 vagyok és sose volt még fiúm.Nem tudom mi bajuk a mai tizenéveseknek de nem normális amit csinálnak..a ruhák amik semmit sem takarnak, a 2 kg smink amit magukra kennek egyszerűen undorító..örülök hogy normális vagy ne is figyelj az olyan undorító emberekre mint ez az osztálytársad ha lehet messziről kerüld el:D
2014. júl. 16. 19:42
 8/13 KJUsul ***** válasza:

Ne foglalkozz vele. Ha durvábban kezd zaklatni, kezdj el valamilyen harcművészetet tanulni, úgy hogy ő is tudjon róla, és ha valaki kérdezi, mondd, hogy azért kezdted, hogy az illető seggét szétrúghasd. Még ha nem is így van, el fogja hinni és lekopik, mert az ilyen r.i-..Ngyók gyávák!

Az egyik előttem szóló azt írta 1-2 éven belül elveszti a szüzességét, szerintem már rég el is vesztette. Ne keveredj az ilyenekkel, csak rossz hatással lehetnek rád. Ha bármelyik barátod vagy barátnőd ilyennel jön, azonnal pattintsd le, mert nem igazi barát. Ez a javaslatom.

2014. júl. 18. 11:21
 9/13 anonim válasza:

Helló :)

Nekem is van egy osztálytársam aki piszkál hogy még nem volt barátom (még nem is kel) de én ezt a témát magasról leszarom .Könyörgöm csak 12 éves minekneki barát/barátnő még azt se tudja mi az a szerelem. Ja a másik meg igaz hogy majdnem minden 12 éves lány teletömi az arcát sminkkel (én nem sminkkelek).Tojik a tanulásra de barátja van,grau. Szerintem az ilyen hülyékkel ne foglalkozz :) .

2014. aug. 19. 14:46
 10/13 Executioner válasza:
Hagyd nem gáz. Ha így megy suliba akkor meg egy ribi.
2014. szept. 13. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!