Milyen érzés lehet Lettországban állampolgárság /állampolgári jogok/ nélküli oroszként élni?
Figyelt kérdés
Kérdésemet tudatosan nem a "politika" rovatban tettem fel.
Engem kizárólag emberi oldalról érdekel.
- Ezek az oroszok egyébként hontalan státuszúak vagy Jelcin Oroszországától orosz állampolgárságot és orosz útlevelet kaptak?
2014. júl. 9. 09:53
2/3 anonim válasza:
Szerintem nem olyan gáz mint ahogy azt te elképzeled. Ugyan úgy dolgzonak, kapnak fizetést, van személyiük, útlevelük.
Van egy hontalan magyar ismerősöm (vajdasági srác, de Ausztriába született, de ott nem kapott állampolgárságot, jugot meg már nem kapott) ugyanúgy éli a mindennapi életét mint mi.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem az alapkérdés, hanem az apró betűs második része miatt emeltem ki a kérdést!
2015. jún. 3. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!