Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki ez a cuki vörös hajú srác...

Ki ez a cuki vörös hajú srác a Jófogás.hu reklámjában?

2014. júl. 7. 20:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Elég érdekes a mondanivalód.

Igazából nem nagyon értem, most a genetikai hajlamot hozod összefüggésbe a mai bajokkal?

Ha valaki justin bieberként jelenik meg, akkor az a génnel is megy tovább?

Érdekes, én nagyon vékony vagyok, DE azért mert ilyen a család, az összes férfi nagyon vékony volt,az elődök is, és érdekes soha nem volt ezzel baj.

Ez azért van mert ilyen a genetika kódolása.

De ha tegyük fel valaki erős testalkatú családból származik, és úgy néz ki mint egy b.-uzi, mert úgy akar öltözni divatból, attól a következő gyereke génje teljesen normális lesz, max nevelésben cseszi el !

Szerintem a génekkel itt semmi baj nem lesz.

Mindig is voltak vékonyak, hízottabbak. Ez a világ rendje.

A trenddel lesz baj, amit a mai világ visz, de ez bármikor megszűnhet !

Ezek a dolgok a génbe nem kódolodnak bele, csak a mai életvitel viszi sajnos ezeket a dolgokat.

Az meg hogy mi férfias, eléggé kétes dolog. Sok nagyon erős, izmos f. aszit látok, aki úgy viselkedik mint egy lány. Példának okáért ott van katus attila, aki kinézetre sportos, izmos, de beszédileg olyan, mint egy logopédust igénylő kamasz, és nulla férfiasság van benne ha megszólal. Persze ha utcán megy akkor biztosan sokan megnézik a szép izmait...

én inkább a mentalitáson javítanák sürgősen mert eléggé romlik, itt magyarországon nagyon de már többi nyugat európai országban is.

Elsőkörben jobb lenne értelmesebb dolgokkal foglalkozni, mint pl leragadni egy jófogásos reklámon, meg a szerencsétlen 18 éves gyereken, aki aztán végképp nem ártott szerintem senkinek TV-n keresztül, és a kinézete is messzemenőleg olyan hogy azon csámcsogni teljesen értelmetlen.

De szerintem belerakhattak volna bárkit, téma tárgya lenne, mert mindenhol ezt hallom.

Bár lehet szimpibb lenne egy jó vádlis izmos 18 éves úszógyerek, de nem mindenki az....

2014. júl. 23. 08:34
 12/12 anonim válasza:
Igen, sajnos a magyarok nagy része ilyen... Szeretnek kinevetni más embereket. Tipikus..
2016. máj. 23. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!