Ti másképp cselekedtetek volna a helyemben?
Én sosem állnék le ilyen emberekkel beszélgetni.
Ugyanis ha annyira rossz a hallása, hogy már csak szájról tud olvasni, akkor nem is vezethet. Tudom, mert nekem ezért nincs jogosítványom. Ha nem hall szinte semmit, akkor veszélyes vezetnie, hiszen akkor nem hallja meg a szirénát, a dudát , semmit. Valami link alak lehetett, aki be akart valamivel csapni.
Örülj, hogy ennyivel megúsztad. Lehetett volna rosszabb is.
"Ugyanis ha annyira rossz a hallása, hogy már csak szájról tud olvasni, akkor nem is vezethet."
Siketek, illetve hallássérültek vezethetnek. Törvényileg is. Jobb ha újra leteszed a jogsit, mert akkor átejtettek téged is :)
Szerintem azt akarta, hogy odaadja azt a fehér kütyüt (ami gondolom valami értéktelen szar lehetett) megőrzésre, de azért te is adj neki valamit cserébe és hétfőn visszacserélitek. Aztán mégsem jön érte.
Én pont így cselekedtem volna, csak amikor elkezdett szitkozódni akkor elküldtem volna a ká anyjába is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!