Miért van az, hogyha két ember szereti egymást, és meg tudnák oldani a problémáikat, inkább szakítanak?
Figyelt kérdés
Egy hete szakított egy jó barátommal a barátnője. Mindketten szerelmesek a másikba, hiányoznak nekik az együtt töltött percek, élmények, minden. Nem beszélnek egymással, mindketten külön-külön szenvednek és elég szélsőséges érzelmi megnyilvánulásaik vannak. A lány úgy érzi, túl különbözőek, és nem működne. A fiú változna, és változtatna ha a lány megkérné rá. Egyikük sem tudja igazán, mit akar. Miért nem jönnek egyszerűen össze? Mindent meg lehet oldani.2014. júl. 6. 16:24
1/4 anonim válasza:
ez az emberi butaság. Ha igazán szeretik egymást úgy is egymásra találnak újra. De néha kell egy harmadik személy aki segít beindítani a dolgokat. Segíts nekik te :) Hiszen az ember van hogy egy életet is leél az "igazi" nélkül (már ha van olyan) De ha van olyan, és ők megtalálták egymás személyében hát uccu neki :) NINCS LEHETETLEN
2/4 A kérdező kommentje:
Írtam néhány magvas gondolatot a blogomon erről a témáról, ellinkeltem a lánynak, de már előtte is beszéltem neki arról, hogy mindent meg lehet oldani, és azt mondta, igazam van. Majd a fiúnak is elküldöm a bejegyzést, hogy mindkettőjükben elindítsam a gondolatokat erről a dologról. A lány pénteken tart házibulit, tegnap a srácnál volt buli, a lány pedig sírva hívogatott mindenkit, mert kikészült az egyedülléttől. Nem akarják látni egymást, mert fáj nekik.
2014. júl. 6. 16:32
3/4 anonim válasza:
Nem igaz, csak romantikus elképzelés, hogy ha szerelem van, minden más megoldható. Néha vannak olyan különbözőségek, amiket nem lehet áthidalni.
Azok a változások pedig, amik nem belső indíttatásúak, hanem azért történnek, mert valaki megkéri rá a másikat, többnyire nem tartósak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!