Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy ilyen...

Mi a véleményetek egy ilyen lányról? (több lennt)

Figyelt kérdés
15èves vagyok és egy átlagos lány vagyok..átlagos külsővel.mégis nekem nagyon bejönnek mostanába a piercingek,tetoválások(de azok már régebb óta).A piercingek közül tetszik a Helix,Forward piercing(fülnél található), de bejön a köldök is de azzal várni akarok.Őszintén bejön az is ami a kulccsont alatt van és ami a medencecsont környékén bár azt nem csináltatnám meg.Nos a tetoválás az jobban tetszik mint a pc és azt is akarok 17éves korom körül.Csak annyi hogy nekem nem a kicsi tetoválások tetszenek.A combomat szeretném és az egyik karomat elsősorban.És tetszik nekem a sportos alkat.nem az a vékony sportos hanem a kicsit izmosabb fajta.Ha meglátnátok egy ilyen lányt, mi lenne a véleményetek?
2014. júl. 5. 16:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmit
2014. júl. 5. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:
hogy az o teste es az o dontese
2014. júl. 5. 16:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak az a nő lehet szép, aki önmagának tetszik. A tetoválásokat nagyon meg kell gondolni, mert egyszer megcsináltatod és 50 évig ott maradnak (és akkor még pesszimisták voltunk
2014. júl. 5. 16:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Tetoválások piercingek... kifinomult, elegáns, a belső értékeire joggal büszke lány ellentéte, csak arra nincs szó.
2014. júl. 5. 17:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Főként nem ezen múlik egy nő kisugárzása, de amit elmondtál, számomra még akár vonzó is lehet, ha a többi -pl. személyiség, életstílus- is bejön. Szeretem az izmos és vékony lányokat, a tetkók közül pedig nem mind, de sok bejön. Piercing sem zavar. Az ilyen nők pl. nekem nagyon bejönnek:

[link]

[link]

[link]

2014. júl. 5. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!