A Madeleine McCann- ügyben van valami fejlemény?
A magyar sajtó nem foglalkozott ilyen mélységében ezzel a sztorival, csak angolul lehet róla dokumentumfilmeket találni, többféle forrásból, egészen elképesztő elméletek is vannak...
Mivel perdöntő bizonyíték sem a pro, sem a kontra oldalon nem létezik, már egészen különös módszerekkel vizsgálják az esetet, kriminálpszichológusok, halottlátók stb. Plusz dolgoznak az eseten olyan módszerekkel is, hogy a nyilatkozatokat hasonlítja össze - ilyeneket talált az ember pl. hogy a szülők vajon miért beszélnek múlt időben a kislányról, akiről hiszik hogy még él és meg akarják találni... megint mások a testbeszédből igyekeznek kiolvasni, hogy a szülők vajon mikor mondanak igazat és mikor nem - mert hazugságvizsgálatra nem hajlandóak, de ha még hajlandóak is lennének rá, szerintem azt is eltussolnák az Egyesült Királyság politikusai.
Oltári nagy katyvasz az egész sztori.
Még az is lehet, hogy ez az évszázad bűnténye - akárki is követte el.
Azt hiszem, én fel is adom. Sosem fog kiderülni.
Én úgy gondolom, hogy szegény kislány ha meghalt (amire én 98% esélyt látok), akkor valószínűleg egy hullámsírban nyugszik. Lehetetlen, hogy valaki egyszercsak van aztán pedig örökké eltűnik mondhatni nyom nélkül. Gyanús, hogy a szülei miért nem hajlandóak alávetni magukat hazugságvizsgálatnak..
Köszi szépen, hogy megosztottad a gondolataidat! Jó éjt.
Én a szülőkre tippelek.Csak úgy 3 kisgyereket egyedül hagynak egy hotelban.Vajon a testvéreit miért nem vitték el? Elvégre szintén kiskorúak,egy pedofil szervezetnek ez felér egy lottó nyereményel :D vagy akármilyen szervezetnek(szerv-rabszolgakereskedők stb.)
Szerintem történt ott valami más is :) meg amúgy is,egy 10 éve eltűnt kislányt szinte lehetetlen megtalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!