Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Marilyn Manson rajongók!...

Marilyn Manson rajongók! Melyik az a videó? Valaki?

Figyelt kérdés
Szóval melyik az a videó, amivel indult ez az egész, hogy Manson kivetette a lengőbordáját? Mert ugye valami olyasmi, hogy egy Mansonnak öltözött lány le**** a színpadon őt.
2014. júl. 1. 22:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez csupán 1-2 nagyon látványosan unatkozó és feltűnési viszketegségben szenvedő lángelmének az agyszüleménye, igazságalapja nuku, csak mivel Manson nem egy 1001. klón, hanem egyedi és különc, így össze kell hordani minden baromságot.
2014. júl. 1. 22:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Ja, meg van az a másik feltevés, miszerint azért nincs meg az a bordája, mert megverték és eltört, szóval ki kellett szedni. Na, ez már hihetőbb, mert tényleg sokat verekedik Manson. Csak engem zavar, hogy nem tudom az igazat, most akkor van, vagy nincs...Mert a saját farkának a leszopása című cuccot tudom, hogy nem igaz.
2014. júl. 2. 09:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Minden hülyeség ellenére megvan a bordája, nem kell ezeket elhinni róla. (Ahogyan azt sem, hogy egyik-másik feleségének a szemgolyóját akarta kiszedetni)
2014. júl. 2. 09:18
 4/5 anonim válasza:
Am az igaz hogy kivetette a lengőbordáit... de azért mer egy időben sokáig fűzőt hordott...
2014. júl. 15. 09:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

"Komolyan emberek! Ha valóban le tudnám sz_pni magam szerintetek mit csinálnék egész nap?"

Ez Manson reakciója erre a kretén idiótaságra.. megvannak a lengőbordái, ha csak erre van eszed legalább ne dicsekedj vele.

2014. júl. 15. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!