Ez mennyire átlagos? Ha egy apa azt moondja a lányára, hogy szexi?
Figyelt kérdés
Szóval észrevettem, hogy az apám a külsőm alapján ítél meg engem és hol lecsúnyáz, hol meg szexinek tart. Persze, csak, ha kicsípem magam és úgy lát engem. Amúgy mindig lerondáz. És még annyi, hogy egyszer a pénzt a mellem közé rakta. Ez nekem megalázó volt, mert szerintem nem illő ilyet csinálni, még viccből se. Apák, ti hogy viszonyultok a lányotokhoz? Ezeket hova tegyem? Mennyire normális?2014. júl. 1. 19:41
3/12 anonim válasza:
Nem normális,de az enyém sem az...mindig utánam jön és les,mikor megyek fel a lépcsőn.
4/12 A kérdező kommentje:
Neked lehet, hogy vicces, kedves első válaszoló, nekem már egyáltalán nem az. Lenézem az apámat, ez az igazság.
2014. júl. 1. 19:45
5/12 anonim válasza:
Bár lány vagyok nem apa, de szerintem egyáltalán se nem vicces se nem normális ez a dolog.
6/12 anonim válasza:
3 variáció jut az eszembe erről, de mindháromnál ugyan úgy tapló az apád.
1. Qurvásnak tart ,ezért jelezvén ezt számodra, a melled közé teszi a pénzt.
2. Túl sokat jár sztriptiz bárba és a szokás hatalma...
3. Bejössz neki, mint nő. Ha ez az igazság, akkor következő "próbálkozásánál" pofán kell vágni és minél hamarabb elköltözni.
7/12 anonim válasza:
Első válaszoló.
Akkor most képzeld el, hogy az édesanyád méreget téged és "hu, na most szexi vagy, kisfiam". Megvan? Még mindig nagy arc az öreg?
8/12 anonim válasza:
A nagyon gáz leszexizés miatt elsiklottunk azon, hogy amúgy meg csúnyának mond. Az legalább ugyanannyira felháborító és káros. Legközelebb -bármelyik formáját is hozza- magyarázd el neki, hogy apaként eddig megbukott és leszerepelt. Ha azt akarja, hogy az életben még valamikor tudd őt -ha apának már nem is- valamiféle apaszerűségnek tartani, akkor ez volt az utolsó ilyen húzása.
9/12 anonim válasza:
Ez a legjobb válasz:
Mond el az anyukádnak ezeket, hogy miket csinál! Az anyukád szerintem ezért nagyon mérges lesz...és jól beolvas, felpofozza az apádat, és többet ilyet biztos, hogy nem fog csinálni!
10/12 A kérdező kommentje:
Anyum már nincs. De tegyük fel, hogy lenne. Akkor meg apám ezt nem hagyná annyiban, szerintem. Régen megpróbálta anyumat is megütni. Persze anyukám nem hagyta magát, elég volt a szóbeli fenyegetés és apám békén hagyta.
2014. júl. 4. 03:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!