Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Utálok élni, meggyoznetek...

Utálok élni, meggyoznetek hogy pedig bizony Jo? Ti szerettek élni?

Figyelt kérdés
Minek ez.az egesz? Ez a vegtelen kuzdes mikor atlag 60ev elet utan fergek ragjak szet a testunk. Lelkunk ha van?.. szaz ev mulva mindegy lesz mit tettunk,egyesek megmaradnak a koztudatban,masok emleke szertefoszlik. Csodalatos ajandek vagy bioligiai csapda az elet? Szeretunk ,eszunk,isxunk alkotunk. Osztonok es kemiai anyagok hatasara. Csak robotok vagyunk nem sokkal jobbak mint az allatok,a kulonbseg hogy mi tisxtaban vagyunk azzal Mennyire kicsik vagyunk a vilaghoz kepest.
2014. júl. 1. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmi értelme élni, az emberek gyökerek, dolgozol egész nap, este a házimunkát csinálod, a stressz tönkretesz, semmi értelme.
2014. júl. 1. 17:42
 2/7 anonim ***** válasza:

A férgeket megúszhatod ha hamvasztanak.:)

Egyébként csak annyi az értelme,amennyit beletöltesz....

2014. júl. 1. 17:47
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
Én imádok élni, 5 barátom van csak akikkel rendszeresen összejárok, kis családom, barátnőm. Nagyon sokat szórakozok, bulizok, iszok, van 2 hobbim is, nyelveket tanulok, imádom a munkámat, szeretem a természetet, a történelmet, a szexet, a technológiákat, imádok élni :-) És ha tehetném örökké élnék.
2014. júl. 1. 17:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Jah,igazad van,tényleg elég sz*r az élet!:(
2014. júl. 1. 17:57
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként, ha utálsz élni, akkor miért élsz? Ugyanolyan könnyű elvenni az életet, mint megteremteni. Csak rajtad múlik akarod-e tovább csinálni. Persze nem buzdítalak arra, hogy nyírd ki magad.
2014. júl. 1. 18:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem szeretek én sem élni, ezért az élvezetekre koncentrálok, a kellemetlen dolgokat pedig igyekszem minimalizálni.
2014. júl. 1. 18:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Perpillanat én is utálok élni, de nekem diagnosztizált depresszióm van, így nem mérvadó a véleményem.

Szerintem csak úgy lehet jóvá tenni az egészet, ha barátokat szerzel, párkapcsolatot alakítasz ki, családot alapítasz. Ha pedig ezek nem megoldhatóak, akkor a vallás felé orientálódsz, esetleg másokon segítesz és hasonlóak...

Úgy, hogy a mókuskerékbe ragad az ember magányosan, szomorúan, bizony valóban nincs értelme az életnek. Az öngyilkossággal viszont a rokonoknak és a barátoknak okoz az ember fájdalmat, szóval az sem járható úgy, egyenlőre.

2014. júl. 1. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!