Slash hanyadik legjobb gitáros a világon?
Nagyon megoszlik a vélemény az interneten erről...szeretném kideríteni hogy ő hanyadik!(egyébként a kedvencem)
És azt is szeretném megtudni hogy legenda e....de asszem igen de nem tom biztosan...jó lenne ha valaki megerősítene ebben!
Mivel megoszlik a vélemény erről (vagyis pontosan ezért), senkinek nem áll jogában eldönteni, hogy az első, vagy a negyedik-e. Neked az első. Másnak nem.
Legenda-e? Cuki vagy nagyon, hány éves vagy? :) Hogy érted, hogy legenda-e?
Valaki szerint legendásan jó gitáros, mások szerint nem.
Nincs ilyen lista, kinek melyik gitáros a legjobb. Mindenesetre Slash letett annyit az asztalra szerintem, hogy legendaként tarthassa számon a rockvilág.
http://www.youtube.com/watch?v=b3oi174RAiI
Aki így tud szólózni, annak nevét nem lehet kihagyni a felsorolásból. (Érdemes megnézni Duff fejét 2:48-nál, értelmes, józan ember ilyen arcot képtelen magára erőltetni :D)
*pacsi*nekem is a kedvencem!Amúgy nekem a falamon kint van a világ 100 legjobb gitárosának a listája,azon csak 65.
Mindenki legendaként emlegeti,szóval az!
A Time magazin minden idők 2. legjobb gitárosának választotta. 1-nek Hendrixet tették, amivel én személy szerint nem értek egyet.
Slash is the best.
És igen, legenda!
Megsúgom: nincs rangsor a gitárosok között.
Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!