Miért vihorásznak és beszélnek hangosan az utcán a lányok?
Figyelt kérdés
Mikor már két csak megy az utcán vagy biciklivel mindig hangosan beszélgetnek, pedig közel vannak egymáshoz.2014. jún. 28. 23:46
11/20 A kérdező kommentje:
7. Miért változtattad meg a véleményed?
2014. jún. 29. 00:03
12/20 anonim válasza:
Azért, mert tényleg vannak ilyen csajok, akik azért viselkednek így, mert ribik.
13/20 anonim válasza:
Ez a vihorászás idegi alapon van. Ideg betegek. Ráadásul azt hiszik hogy ez a "nevetés" ? a jókedv jele. Nem valami nagy az IQ-juk.
14/20 anonim válasza:
nem csak a lanyok, gaz ha vkinek jo kedve van?
15/20 anonim válasza:
nem csak a lanyok, gaz ha vkinek jo kedve van?
Agnes Crumplebottom @ Sims3?!
16/20 anonim válasza:
En alapbol hangosan beszelek. Ez annyit jelent, hoy szinte ordibalok az utcan, a buszon, az osztalyban, egy boltban, otthon. Kicsit nehezen halkitom le magam. De attol fuggetlenul nem vagyok figyelemhianyos es en is szoktam baratnommel hangosan rohogni. Es mi azert rohogunk, mert jol erezzuk magunk. Pedig egyikunk se r*banc.
17/20 anonim válasza:
Gondolom jól érzik magukat,de néha már én érzem hülyén magam miattuk.A lényeg,hogy számomra elég kiábrándító ez a fajta viselkedés,olyan kislányos,gyerekes.
18/20 A kérdező kommentje:
17. Te is lány vagy? Vagy miért érzed magad hülyén?
2014. jún. 29. 11:04
19/20 anonim válasza:
Nem tudom, mi azért szoktunk beszélgetni barátnőmmel, mert szeretünk beszélgetni és azért szoktunk nevetgélni, mert nem vagyunk emósok. Szerintem ha két vidám ember találkozik általában "vihorászik" :D
20/20 anonim válasza:
Gondolj bele...szerinted nem néznek hülyének ha hangosan vihogsz az utcán? Aztán amikor rájuk nézek elhallgatnak, visszafordulok és elkezdenek röhögni,azon hogy rájuk néztem.De teljesen mindegy,úgyis kinövik ezt a hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!