Miért van az hogy itt rengeteg ember nem használ ékezetet?
Figyelt kérdés
2014. jún. 27. 20:26
1/8 anonim válasza:
Mert telefonrol sokkal tovabb tart ekezettel irni.
Én használok mobilon is, és próbálok helyesen írni nem úgy mint egypár hozzászóló.
2/8 anonim válasza:
Már mindenki külföldről ír és nincs feltelepítve a magyar billentyűzet kiosztás náluk. Ezért is van, hogy néhányan már magyarul sem tudnak.
3/8 anonim válasza:
legtöbb embernek német billentyűzete van.
Persze a r*bancok csak azért írnak ékezet nélkül, mert az menő.
4/8 anonim válasza:
Az én telómon nincs is ékezetes betü. Ha telórol vagyok én is úgy írok. Szerintem rengeteg ember telóról van, azért. De engem sosem zavart az ékezet hiánya, kigoboztam mit ír, és ennyi.
5/8 anonim válasza:
Telefon miatt.
Engem kicsit zavar, nehezíti a kommunikációt. Igen, ki lehet bogozni az írást, de csak akkor, ha viszonylag jóban van a helyesírással a fogalmazó. De még így is megesnek félreértések:
6/8 anonim válasza:
Telefonról én is ékezet nélkül írok, mert úgy sokkal gyorsabb. Mivel képes vagyok tagolt szöveget alkotni, az ékezethiány nálam nem megy az érthetőség rovására. Nem vagyok sem "r*banc", sem "menő, egyszerűen nincs időm ezzel f**szolni.
7/8 anonim válasza:
Nem tudom, de nagyon idegesítő. De még rosszabb a borzalmas helyesírás...
8/8 anonim válasza:
En laptoprol irok, nemet billentyüzettel. Van par ekezetes betü, de sokkal tovabb tart irni ugy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!