3/10 anonim válasza:
Azért hogy legyen pénzem fesztiválokra járni.
Legalábbis mindenkinek ezt mondom, valójában azért hogyha megint a szememre vetnek valami hibámat akkor legalább ezt felhozhassam hogy én legalább nem a szüleim pénzén élősködtem el a bulikat.
4/10 anonim válasza:
pénzért..
Amúgy egy új számítógép lenne a cél :D
5/10 anonim válasza:
Alapvetően hogy egyáltalán legyen pénzem, minimális megtakarításom.
Aztán amire elmegy, kaja, albérlet, talán belefér 1-2 nyaralás is hosszabb rövidebb ideig.
6/10 anonim válasza:
Azért, hogy vehessek magamnak csini ruhákat :3, meg egy új telefon is jó lenne, de ahhoz még többet kéne dolgoznom. Remélem össze fog jönni. :D
7/10 anonim válasza:
nekem nem a pénz az első, hanem inkább az hogy ne itthon üljek és unatkozzak :D
meg persze a pénz sem rossz :D
8/10 anonim válasza:
Nyáron nagyságrendekkel több pénzre van szükségem, mint amennyit bír anyámék pénztárcája, mivel rengeteg buli és fesztivál, strandolás, nyaralás, stb. van. Így dolgozni kényszerülök. Egy havi fizuból kényelmesen elbulizgatok a nyáron, még anyáméknak is tudok kölcsönadni, ha úgy adódna.
10/10 anonim válasza:
én spórolok, h visszamehessek egyetemre tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!