Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A rondákat miért nem lehet...

A rondákat miért nem lehet emberszámba venni?

Figyelt kérdés
Ronda vagyok, mindenki röhög rajtam, sugdolózik feltűnően rólam és fintorog rám. Az osztályomban mindenki úgy kezelt, mint egy fogyatékost, legtöbbször nem szóltak hozzám, de ha igen akkor vagy hülyének akartak nézni vagy megjegyezték, hogy milyen csúnya vagyok. Én próbáltam nyitni feléjük, de olyankor el kezdték mondogatni, hogy nemérdekelnemérdekelnemérdekel... Az egyik tankönyvet késve kaptam meg, mentem érte a tanárhoz, mert láttam, hogy többen is mennek, de a papírra az volt írva, hogy délután lehet menni, gondoltam, hogy biztos kiadja, mert másik is mennek. Úgy leb***ott, hogy az hihetetlen. Mondtam neki, hogy én vonattal járok, órákat kell várnom a vonatokra erre azt mondta, hogy az őt nem érdekli. A másik osztálytársamnak egy szót sem szólt. A töritanár a vezetéknevemen szólít, ha valamit tévesen írok le, felolvassa az osztály előtt. Egyszer én segítettem az előttem ülő lánynak, az ő dolgozata 3-as lett, az enyém 1-es... Ha ki kell állni az osztály elé kiselőadásra folyton megy a röhögés meg a beszólogatás, hogy nézd már milyen feje van, te ronda szar, stb. Miért nem lehet emberszámba venni a rondákat? Enélkül is van elég bajunk.

2014. jún. 20. 20:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Küldj már egy képet,nem hiszem hogy olyan ronda lennél.
2014. jún. 20. 21:22
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem küldök képet senkinek, mert mikor küldtem akkor is kaptam a mocskokat.
2014. jún. 20. 21:23
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes lenne egy pszichológust felkeresned. Ő kicsit talán helyre tudná rakni az önbizalmadat. Arról nem beszélve, hogy sok ember a viselkedésével, céltáblát csinál magából a pszichológus ezen is tud segíteni.

Egyébként pedig legyen hobbid és építs karriert!

2014. jún. 20. 22:16
 14/17 A kérdező kommentje:
Pszichiáter is látott már.
2014. jún. 20. 22:17
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez ilyen. Én is ronda vagyok, meg alapból önbizalom hiányos is voltam ezek miatt.

Aztán néha szar érzés, ha kb hallod hogy mögötted sugdolóznak az utcán, vagy kifejezetten előtted mondják, hogy de ronda vagy. De mondjuk mára már le is szarom ezeket.

Szakközépben kaptam folyamatosan az oltást, hogy "szopogatott nyalóka fejem van" meg hasonlókat, meg ja ott is szokás volt egymást Vezetéknéven szólítani, hát elég nagy parasztság volt.

Vagy általánosban egy csaj írt mindenkiről egy-egy gondolatot, összes srácról csupa jót. Rólam ennyit: "Plasztikai sebész első esete".

De mondjuk, utána legalább neten nyitottak voltak egy időben az emberek, tele voltak a chat oldalak, és nem erről szólt mint ma semmi, csak dumáltál, ismerkedtél, találkoztál. Így szereztem olyan barátnőket, akik kifejezetten szépek voltak.

De manapság végképp azt érzem, felmegyek akármi "ismerkedős" oldalra, 1000-ből 1-2 ha visszaír egyáltalán. Nagyjából emberszámba sem vesznek, meg úgy beszélnek velem, mintha nem is ember lennék.

Kedvencem, csináltam egy kamu profilt, netről szedett modell srácos képpel, nagyjából sorban állnak a lányok, naponta vagy 100-an írnak, meg nem tudom hogy a punc..nedvük vagy a nyáluk csorog e jobban, már kaptam egy halom szexuális ajánlatot is...vagyis nem én hanem a kamu profil.

Érdekes, 1-2vel el is dumáltam, mondták milyen jófej vagyok, így úgy, ilyen jófejjel nem is találkoztak...hát mondom nem is fogtok :D De nagyjából ha arcon köpném őket is elviselnék mert húúú de jó pasinak hisznek.

Ja, és általában leállnak panaszkodni:

"Olyan ronda pasik vannak itt"

"Fel se fogja, hogy azért nem érek vissza hogy kopjon le"

"Olyanok mint a kutyák"

Magyarul úgy beszélnek rólunk, mintha nem is emberek lennénk, pedig nem is a top csajok mondják ezt.

Szóval ja...ha ronda vagy akkor kb esélyed sincs.

2014. jún. 20. 22:32
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Öngyilkos ne legyél azért... Annak még a plasztikai sebész se örülne, nemhogy én, akinek tényleg semmi nem múlik rajta, viszont szomorú lennék, ha a rondák táborát egyre kevesebben erősítenénk, mert jóravaló bajtársaink egyszer csak dezertálnak ugye...

Besenyő Pista bácsi szintjén lehet itt a lényeget megfogni. Egyszerűen mert olyan egyszerű. És a lényeg akkor: ami nincs azzal nem kell foglalkozni, hanem azzal kell foglalkozni, ami van.

Az erősségeiddel törődj, és legyél jó ember (mondjuk ezt úgy bónuszképpen, csak mert a legrövidebb út rajt meg cél közt is az egyenes), és végre vedd észre, hogy így az arra érdemtelenek maguk hullanak ki a társaságodból. Arról már nehezen lehetne okosat mondani, hogy ki tehet róla, hogy ilyen piszkosul sokat hord a hátán a föld a csökkentekből. Egyébként ha úgy érzed, küldhetsz nekem egy jobban sikerült (!) képet nyugodtan, legrosszabb esetben egyetértek veled... Az a baj, hogy láttam már annyiféle embert, hogy mindig megtalálom "a fényt" bennük. Külön leszoktam az ítélkezésről. Kizárólag a könnyebb érthetőség kedvéért használok jelzős szerkezeteket. Persze kivéve az indulatosabb másodperceket, amik szerencsére már nem sokan vannak. Tehát ne nagyon számíts ítélkezésre, ha esetleg úgy döntesz, megmutatod a konkrét kérdést is...

2014. jún. 20. 23:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Válts iskolát! Egy jobb közösségben könnyebb boldogulni.
2014. jún. 21. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!