Ha olyan nagy sértés a fiúknak/férfiaknak, ha kislánynak/lányosnak nevezik őket, mégis mit sugallunk a női nemről?
Figyelt kérdés
Gyengék, esetlenek, szerencsétlenek, kevesebbet érnek, mint a fiúk...
Ti mit gondoltok erről?
2014. jún. 19. 19:56
21/47 A kérdező kommentje:
Szerinted.
2014. jún. 19. 21:15
22/47 anonim válasza:
És még pár milliárd ember szerint, huncutkám!!!
23/47 A kérdező kommentje:
A kérdésemnek lőttek. Köszönöm.
Nem vitázni akartam, csupán érdeklődni. Miért kellett teljesen más irányba terelni a dolgot, mint ami az eredeti felállás?
2014. jún. 19. 21:27
24/47 anonim válasza:
Ezek után bevallhatod, h lány vagy.
25/47 A kérdező kommentje:
És ha farkam van? Örömtáncot jársz és felkínálod magad egy menetre?
Inkább szórakozz egy másik kérdésnél.
2014. jún. 19. 21:33
26/47 anonim válasza:
Le huncutoztalak, drágáztalak, és ezért remélem, h lány vagy
28/47 anonim válasza:
Uhh, ezt a sok sötét, pöcegödör szintű, középkori választ. Jó a kérdés, a válasz szerintem: ilyennel csak a macsó, hímsoviniszták gúnyolódnak, akik számára a férfiasság egyenlő a durvasággal, agresszóval, érzéketlenséggel, keményfejűséggel. És ezek az IQ fighterek valóban alacsonyabbrendűnek gondolják a hagyományosan nőiesnek titulált tulajdonságokat, mert ők magukat a nőket is alacsonyabbrendűbek tartják a férfiaknál.
29/47 A kérdező kommentje:
Utolsó, hogy jön ide a radikális feminizmus?
2014. jún. 19. 21:44
30/47 A kérdező kommentje:
Elnézést, utolsó előtti.
Az utolsónak köszönöm szépen. Alapvetően ilyen válaszokat szerettem volna kapni.
2014. jún. 19. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!