Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A saját birtokomon, díszkertem...

Countryman kérdése:

A saját birtokomon, díszkertemben koporsós temetéssel eltemetetthetem e hozzátartozóimat?

Figyelt kérdés
2014. jún. 19. 13:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
7/9-es Az emberi holt test szerves anyagnak számít,tehát lebomlik,nem szennyezi a vizet,nem kútba lenne temetve,hanem díszkertbe.
2014. jún. 23. 09:28
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Kutyát/macskát mindenki a kertbe temet, nincs akkora különbség.
2014. jún. 24. 12:26
 13/16 jura-polot válasza:
100%
Naná!!!Söt!!!Az ennyeimet is.
2014. jún. 24. 21:37
 14/16 anonim ***** válasza:
67%
Az én halálomkor nem lesznek temetési gondok.Csak egy telefon az orvostudományi egyetemre,és kész.Ugyanis felajánlottam majdani holttestemet tanulmány céljára.Nesze neked temetkezési vállalkozó hiéna,az én bőrömről nem fogsz lehúzni egy megveszekedett fillért sem!És még a családtagomnak sem kell majd nagy búsan a sírom szélén állni!Tök jó,nem?
2014. jún. 25. 08:47
 15/16 Muzsik Hajnalka válasza:
30%

Van temetési törvény.

De ki akar hullamérget a talajvíz-rétegbe?

2014. jún. 25. 20:51
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
15/15,vajon miért gondolja,hogy a kiterjedt temetők ,,védettséget" adnak a vizeknek az állítólagos hullamérgezéstől,s egy birtokon történő temetés meg nem?A temetőkben a föld nem vezeti a vizekbe,vagy mi?Ott valami szigetelés van?
2014. jún. 25. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!