Countryman kérdése:
A saját birtokomon, díszkertemben koporsós temetéssel eltemetetthetem e hozzátartozóimat?
Figyelt kérdés
2014. jún. 19. 13:27
11/16 anonim válasza:
7/9-es Az emberi holt test szerves anyagnak számít,tehát lebomlik,nem szennyezi a vizet,nem kútba lenne temetve,hanem díszkertbe.
12/16 anonim válasza:
Kutyát/macskát mindenki a kertbe temet, nincs akkora különbség.
13/16 jura-polot válasza:
Naná!!!Söt!!!Az ennyeimet is.
14/16 anonim válasza:
Az én halálomkor nem lesznek temetési gondok.Csak egy telefon az orvostudományi egyetemre,és kész.Ugyanis felajánlottam majdani holttestemet tanulmány céljára.Nesze neked temetkezési vállalkozó hiéna,az én bőrömről nem fogsz lehúzni egy megveszekedett fillért sem!És még a családtagomnak sem kell majd nagy búsan a sírom szélén állni!Tök jó,nem?
15/16 Muzsik Hajnalka válasza:
Van temetési törvény.
De ki akar hullamérget a talajvíz-rétegbe?
16/16 anonim válasza:
15/15,vajon miért gondolja,hogy a kiterjedt temetők ,,védettséget" adnak a vizeknek az állítólagos hullamérgezéstől,s egy birtokon történő temetés meg nem?A temetőkben a föld nem vezeti a vizekbe,vagy mi?Ott valami szigetelés van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!