16 évesen mi kell legyen egy lány álma, vahy mi (k) a legfontosabb dolog/ dolgok az életében? Sulin kíül :D
Mindenkinek más!
pasi: nekem nem volt szükséges, még gyereknek éreztem magam, persze érdekeltek a fiúk, de huszonévesen lett komoly kapcsolatom
csók: már megtörtént, de ha nem, abban sincs semmi rossz
családi nyaralás: felnőttként is szívesen nyaralok a családdal és barátokkal is, nem kor függő
munka: dolgoztam, mert nem nagyon volt pénzünk és így gyűjtöttem ruhákra, szórakozásra, nyaralásra
tábor: jó buli lehet, én sose voltam
a legfontosabb dolog: tanulás, mert ez meghatározhatja a jövődet
16 évesen érdekeltek a pasik, de nem volt rájuk szükségem és nem vágytam kapcsolatra, inkább csak olyan "megnézős" szinten érdekeltek. :D Az első csók már elcsattant akkor.
A családi nyaralás nálam mindig kimaradt, a szüleim mindig dolgoztak, de ha mentünk volna, az sem lett volna nekem ciki.
Diákmelózni 17 évesen kezdtem, de 16 éves koromban már kerestem nyári munkát csak nem kaptam. :D
Táborokba már nem jártam 16 évesen, nálam ezek kicsit korábban zajlottak, úgy 11-14 éves koromig minden nyáron, de sajnos később már nem.
Remélem tudtam segíteni. :)
18L
pasi: szükségem lenne de nincs :D
csók: nem volt
nyaralás: mi családdal nem szoktunk nyaralni járni, de ha mégis, arra szívesen megyek... bár azért jobb barátokkal
munka: mindig is alig vártam hogy 16 legyek és dolgozhassak végre, szóval IGEN :)
tábor: szerintem jó dolog, szoktam menni:))
utolsó vagyok, lemaradt:
legfontosabb dolog+álom: boldogság, jó környezet, sok-sok élmény :)
16 évesen csak egy dologra koncentráltam: orvosi! nem érdekeltek a pasik, sőt szerintem csak a bio könyvekből tudtam, h léteznek. Csók? Ugyan! Nem érdekelt! Nyaranta kisegítettem a nénikémnél, akinek cukrászdája van és mellette tanultam. Táborba akartam menni, de a szüleim nem hagytak. Nyaralni pedig nem jártunk, mert nem volt rá pénz.
Az eredmény: bejutottam az orvosira, van pasim (18 éves koromban szereztem véletlenül) és én nem bántam meg, h (mások szavaival élve) ilyen "szigorú" tizenéves életkém volt.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!