Hová tűnt Jade Handkammer az askról? Tiltotta magát?
Figyelt kérdés
Nem találom... Hiába keresem... :(((2014. jún. 16. 10:57
11/16 anonim válasza:
Gondolom nem vagy több 16-nál...
12/16 A kérdező kommentje:
És miért baj hogy nem vagyok több 16-nál????????
2014. jún. 16. 16:14
13/16 anonim válasza:
Nem hallottad már úgy fél éve valaki kiírta a facebookjára talán az egyik barátnője, hogy eltűnt és azóta se találták meg.
14/16 A kérdező kommentje:
Megvan.:) de szerintem volt egy másik igazi askja is...
2014. jún. 16. 18:28
15/16 anonim válasza:
Néha én is szoktam követni az askját az ilyen jade, meg dósafanny meg pintér natália meg más ilyen p..csáknak.
Azt kell, hogy mondjam, hogy ő is ugyan olyan p.tsha mint az összes többi csak kicsivel kedvesebb. Szerintem gusztustalan, főleg az az aktívos riportja... Hogy az anyja benyalta és még ő fizetett, hogy bekerülhessen, hogy hááá van többezer ask fm lájkom :3333
... kortársad
16/16 A kérdező kommentje:
Azért szerepelt az Aktívban, mert interjút készített Angelina Jolieval... Igaz a tudta nélkül...
2014. jún. 16. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!