Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Annak van jelentősége, hogy...

Annak van jelentősége, hogy nemigen írnak rám Facebook chat-en?

Figyelt kérdés

Amúgy vannak haverjaim, akik meghívnak születésnapjukra, néha gondolnak rám azon kívül is, megosztják a magánéletük egy részét, esetleg tanácsot is kérnek.

Élőben találkozva nem tűnik úgy, mintha konkrétan nem bírnának. Nomeg akkor nem hívnának meg a szülinapjukra... Jó, ebben lehet a sértődés kerülése is, de...

Viszont az esetek 90%-ban én írok az emberekre, és sosincs olyan, hogy "sok emberrel beszélek".

2014. jún. 9. 23:22
 1/6 anonim ***** válasza:

És ki a maradék 10%?

Attól, hogy nem írnak rád, még nem jelenti, hogy nem bírnak. Valószínűleg mással chatelnek, én például le is tiltom a chatet, mert egyszerre csak egy (legfeljebb kettő) emberre tudok figyelni, ha meg mindenki látja, hogy aktív vagyok, akkor jönnek, mint a piaci legyek - ami furcsa, mert nem vagyok egy nagydumás.

Nem tudom, ez manapság menő, hogy sok emberrel kell beszélni? Mert amúgy elég fárasztó, akkor meg minek? :)

2014. jún. 10. 04:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy a haverjaid a normálisabbak közül valók. Az életet nem a facebook-on kell élni, én heti 1-2 alkalommal nézek csak fel, a chat-et meg kifejezetten utálom is.
2014. jún. 10. 09:11
 3/6 A kérdező kommentje:

Mikor mondják, hogy hú mennyi emberrel chat-eltem, mennyien írnak rám, mialatt rám heti egyszer ír valaki (ők tartoznak a maradék 10%-ba), a többi napon csak én...

Számomra is fárasztó a chat, sokszor vagyok "láthatatlan" is emiatt, de amikor online vagyok, jól esne, ha nem sz*rnának le.

2014. jún. 10. 09:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát attól még nem sz*rnak le, ha nem írnak rád. Lényeg, hogy a való életben jól kijöttök, és ha annyira írhatnékod van néha írj te nekik, aztán lehet fognak maguktól is :)
2014. jún. 10. 10:57
 5/6 anonim ***** válasza:

"Mikor mondják, hogy hú mennyi emberrel chat-eltem, mennyien írnak rám, mialatt rám heti egyszer ír valaki (ők tartoznak a maradék 10%-ba)"

Ez most nem volt teljesen világos, akire sokan írnak, az ír rád, még ennyi ember mellett marad rá ideje? Mindegy, nem érdekes, csak kíváncsi voltam.

Viszont el tudom képzelni, hogy aki egyszerre chatel sok emberrel, annak mennyi ideje marad egyre. Tíz percenként odaköp két szót nyolc elgépeléssel, ordít róla, hogy képtelen érdemben odafigyelni. Nem csodálom, hogy ha az ilyen embert ritkán keresik meg. Örülj annak a kevésnek, aki van, a mennyiség növelése a minőség csökkenésével jár (mint általában).

2014. jún. 10. 16:41
 6/6 anonim válasza:

Én szinte sosem chatelek a barátaimmal fb-on,max viberen,vagy régebben msn-en. És mégis nagyon jó barátaim,egyszerűen nem ott éljük az életünket. Hanem személyesen beszélgetünk. Akikre állandóan rengeteg ember ráír azok általában azok az emberek akiknek rengeteg barátjuk van,látszatra. Egyébként meg 1/2 igazi barátjuk van,ritka estben.

Nemtudom ti mennyire vagytok jó barátok a barátaiddal,de nyugi itt nem áll meg a Világ,hogy nemsokan írnak rád. :)

2014. jún. 15. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!