Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek jogos, hogy...

Szerintetek jogos, hogy mérges vagyok erre az ismerősömre? Ti nem lennétek azok a helyemben?

Figyelt kérdés

Mindig azt mondja nekem, hogy mennyire elfoglalt, ezért nem válaszol facebookon sokszor, bár egy csomószor fent látom.

Azt mondja nyáron túl elfoglalt lesz hogy találkozzon velem élőben, de nem tudom elképzelni hogy egy 18 éves fiatalnak mi dolga lehet, hogy 2 és fél hónapon át ne érjen rá összefutni velem semmikor, 1-2 órára vagy ilyesmi.

Telefonon meg ha hívom azt nem veszi fel.

Elég mérges vagyok már rá, ha baja van velem mondja meg és ne ezt csinálja.

2014. jún. 9. 14:27
 1/3 A kérdező kommentje:
Az a legfőbb dolga, hogy a számítógépével szarakodik állandóan. Ehelyett néha kijöhetne velem.
2014. jún. 9. 14:27
 2/3 Deliverance ***** válasza:

Röviden és tömören: hagyd szépen a francba.

Jogos, hogy mérges vagy rá, hiszen ilyen nincsen, hogy 2 hónap alatt sem tud veled találkozni. Maximum nem akar. Akkor viszont te ne teperj utána. Csak hagyd figyelmen kívül. Ha majd valamit akar, felhív. Te pedig akkor eldöntöd, hogy szóba állsz-e még vele..

2014. jún. 9. 15:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne mérges legyél, hanem vedd észre: nem akar a társaságodban lenni, de még neten sem szeretne kapcsolatot tartani veled. Sajnos nem volt hozzá gerince, hogy ezt a szemedbe mondja, inkább előszedte a jó öreg leépítést, addig utasít téged vissza, amîg egyszercsak nem hívod többé.
2014. jún. 9. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!