Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Annyira bosszant hogy minden...

Annyira bosszant hogy minden ismerősöm nyaralgat a héten, én meg holnap már dolgozok. Ugye más is megy holnap munkába?

Figyelt kérdés
Olyan rossz érzés hogy mindenhol azt látom facebookon, hogy mennek balatonra, meg ide oda, eszükbe se jut dolgozni, nem is értem nekik hogy van ennyi szabadságuk hogy megtehetik. Nekem egész évben 2 hét lesz majd július végétől, aztán ennyi, többet nem kapok. Ti nem irigykedtek az ilyen emberekre?
2014. jún. 9. 11:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért lennék irigy? Attól, hogy valaki most veszi ki a szabadságát, még nem azt jelenti, hogy eszébe se jut dolgozni. Különben miből menne nyaralni?

Majd ő meg dolgozik július végén, amikor te vagy szabadságon. Nagy dolog.

2014. jún. 9. 11:36
 2/5 anonim ***** válasza:
74%

milánóból írok most , egy olasz körutazásra jöttünk, két hét, majd itthon egy hét wellneszre megyünk még hogy kipihenjük az út fáradalmait.

majd augusztus végén, costa blanca(spanyol tengerpart), szintén két hétre.

2014. jún. 9. 11:43
 3/5 anonim ***** válasza:
56%

Oszt most attól hogy te irigykedsz attól jobb lesz?

1. Ha megtehetnéd valószínűleg te is elhúznál nyaralni.

2. Ha azzal jössz hogy "én nem" akkor mit zavar az hogy más igen?

3. Miért az ő dolgukkal törődsz? Van szabadidejük..és? Eszükbe se jut dolgozni...és? Valószínűleg ilyen a munkájuk és/vagy megdolgoztak érte.

4. Neked 2 hét van...és? Így jártál, most hagy ne más érezze már szarul magát azért mert neked ennyi jutott.

2014. jún. 9. 12:03
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem huszonegy-két nap szabadságom van, nálunk nincs nyári leállás, de akkor akkor mehetünk szabadságra, amikor akarunk, egészen eddig két nap ment el el a szabadságomból. Direkt mindig nyárra tartogatom, ebben a hónapban 3 nap, Júlisban egy hét, Augusztusban egy hét, meg Karácsonykor és szilveszterkor egy hét... másnak is több, csak jól kell beosztani, egyébként én is végigdolgozom az évet...
2014. jún. 9. 12:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Én az egész nyarat végigmelózom.
2014. jún. 9. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!