Egy angol előadást kell készítenem, milyen téma kelti fel az emberek figyelmét?
a témát én választhatom, de ne tudom mi kelti fel a tizenéves osztálytársaim figyelmét, és a tanárnak is megfelel, vagyis hogy érdekesnek találja meg mindet...
szerintetek? előre is köszi
Szerintem csinálhatnál egy olyan témát ami kicsit viccesebb. Például manapság nagy divat, hogy az emberek mindig kitalálnak valami "challenge-t". Ezekről rengeteg cikk van a neten, biztos találsz egy párat. Na, szóval ezeket bemutathatnád, hogy mi a lényegük, miért csinálják és olyanokról is beszélhetsz, akiknek nem sikerült végigcsinálni. Példának okáért: Milk challenge, Planking, Cinnamon challenge, Ice challenge stb...
Vagy például vannak ezek baromságok, amiket nem rég találtak ki, pl.: selfie, Sellotape selfies, twerking, eyeball licking, Grind on me, Smack cam. Vagy ott van például a Harlem Shake, ami már kiment a divatból. Meg a vine videókról is írhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!