Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi ez a nutella mánia?

Mi ez a nutella mánia?

Figyelt kérdés
most komolyan folyamatosan erről beszélnek a lányok facebookon is csak ezt látni.oké hogy finom.palacsintába.de amúgy nem értem..valami új trend?
2014. jún. 6. 15:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de már értem, hogy miért van ennyi duci fiatal, a nutella nagyon hízlal.
2014. jún. 6. 15:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy a nutella finom.

De gondolom a kis 14 éves kurvék évente esznek egy kanállal, de ettől YOLO-nak érzik magukat.

2014. jún. 6. 15:46
 3/12 A kérdező kommentje:

persze nutella és egész nap facebookon posztolgatások = elhízás

finom a nutella de nem egy üveggel és nem magába

ha ők ettől érzik menőnek magukat csinálják de megnézném őket 10 év múlva

2014. jún. 6. 15:52
 4/12 anonim ***** válasza:

A sok duci fiatal a rengeteg festett és vegyszeres élelmiszertől is van, azoknál is, akik nem Nutellát zabálnak.

Messziről meg lehet különböztetni a hájat és a felpuffadt testet.

2014. jún. 6. 15:54
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Annyira jó, hogy nem használok faszbúkot és lemaradok az ilyen mocsokról, aztán még sem... Kit érdekel? Miért akarod megfejteni a fogyatékos faszbúkos társadalmat? Szard már le vazze
2014. jún. 6. 15:58
 6/12 A kérdező kommentje:
annyi az egész hogy nem értem.évekig konrétan a kutya nem foglalkozott a nutellával most meg hírtelen ennyire felkapott lett?! Lesz*rom mert nem érdekel a sok elhízott fiatal,csak kíváncsi voltam,hogy ez most mi
2014. jún. 6. 16:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Én eddig sem szerettem és most sem szeretem.
2014. jún. 6. 16:49
 8/12 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem,csak allergiás vagyok a mogyoróra,illetve nem tetszik,hogy oylan nyúlós,mondjuk így is imádom,de évente alig jutok hozzá 2-3 alkalommal.Szerintem csak újra felfedezték,mondjuk nem ettem sose nutellás palacsintát,lehet tényleg finom.(A lényeg,én sem értem a dolgot.)De nem értem,hogy mi ez az állandó egyzsarvúzás,meg csillámpónizás,YOLO-SWAg mánia,miközben tök mást jelent és szerintem irtó gáz,ez az idétlen fekete szemüveg,ülepgatya(konkrétan kilátszik a pókemberes alsógatyája minden fiúnak),meghogy a macska ürülék helyett szivárványt hagy maga után,de szerintem ne is foglalkozzunk ezzel,mi közönséges földi halandók ezt nem érthetjük :D

17/L

2014. jún. 6. 18:43
 9/12 anonim ***** válasza:
én nem tudtam, h nutella mánia van, de én is imádom :D de csakis magában, üvegből, kanállal *.* csak ma már gyorsabban felszaladnak a kilók, mint 10 évvel ezelőtt :/
2014. jún. 6. 19:38
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én meg a rántotthúst szeretem. Akkor pózoljak egyel a számban?
2014. jún. 6. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!