Mi ez a nutella mánia?
Az, hogy a nutella finom.
De gondolom a kis 14 éves kurvék évente esznek egy kanállal, de ettől YOLO-nak érzik magukat.
persze nutella és egész nap facebookon posztolgatások = elhízás
finom a nutella de nem egy üveggel és nem magába
ha ők ettől érzik menőnek magukat csinálják de megnézném őket 10 év múlva
A sok duci fiatal a rengeteg festett és vegyszeres élelmiszertől is van, azoknál is, akik nem Nutellát zabálnak.
Messziről meg lehet különböztetni a hájat és a felpuffadt testet.
Én nagyon szeretem,csak allergiás vagyok a mogyoróra,illetve nem tetszik,hogy oylan nyúlós,mondjuk így is imádom,de évente alig jutok hozzá 2-3 alkalommal.Szerintem csak újra felfedezték,mondjuk nem ettem sose nutellás palacsintát,lehet tényleg finom.(A lényeg,én sem értem a dolgot.)De nem értem,hogy mi ez az állandó egyzsarvúzás,meg csillámpónizás,YOLO-SWAg mánia,miközben tök mást jelent és szerintem irtó gáz,ez az idétlen fekete szemüveg,ülepgatya(konkrétan kilátszik a pókemberes alsógatyája minden fiúnak),meghogy a macska ürülék helyett szivárványt hagy maga után,de szerintem ne is foglalkozzunk ezzel,mi közönséges földi halandók ezt nem érthetjük :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!