Volt joga ezt tennie?
Ma öt barátnőmmel bementünk egy Rossmanba,s az egyik barátnőm véletlen lelökött egy napszemüveget s elment. Én az ékszereket nézegettem tovább s egyszer csak megszólal a biztonsági..
-Ő:Ha levered nehezedre esne meghajolni??
-Én:Ha én vertem volna le felvenném de nem én vertem le!!
Nagy nehezen aztán lehajolt s felvette..de ez nagyon ciki volt a barátnőim előtt azóta mindig erről beszélgetnek..
17/l
Hát a barátnőim is engem védtek tehát..
S nem volt kínos,egyikőnknek sem :P
kérdező: nagyon gáz a felfogásod :D ez még 13 14 éves lányoknál azt mondom oké...
"a barátnőim előtt azóta mindig erről beszélgetnek.." wtf?! o.o
Biztos beleszakadtál volna ha felveszed a napszemüveget...Én felszoktam venni ha látom hogy valami a földön van és nem foglalkoztat ki verte le...nevetséges hogy így gondolkodsz (meg a barátnőid is:)
Te jószagú atya...
Ez most komoly? Nehezedre esett volna felvenni, mert nem te verted le? Miért, nem hajlik a derekad?
Elmondom mi lett volna, ha megteszed ezt a hatalmas szívességet a Barátnődnek!! Elmondhatnád magadról, hogy figyelmes, és udvarias vagy. Mondok példákat is, hogy egyszerűbb legyen befogadnod ezt a tudományt. Hasonló, amikor egy férfi előre enged az ajtóban. Vaaagy, amikor látod, hogy anyukádnál van 3 szatyor, nálad egy se, ezért átveszel tőle egyet-kettőt. Vagy amikor látod, hogy valaki leejti az utcán mondjuk a pénztárcáját, te meg utána viszed.
Ezeket mondjuk 4 éves korban tanítják, de sose késő elkezdeni. Ha elkezd valami derengeni, tégy egy szívességet, és add át ezt a hatalmas tudást a barátnőidnek is, hátha még nincs minden veszve.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak, igen, teljesen jogos volt a biztonsági reakciója.
Ilyen idióta kis pi csá kat be sem lenne szabad engedni a Rossmanba!
Úgy sincsen pénzetek és valószínűleg csak lopni jártok oda amúgy is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!