Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A gázművek visszaküldött...

A gázművek visszaküldött nekünk 66. 000 Ft-ot? Miért? Másnál is így volt?

Figyelt kérdés

Múlt hónapban nem jött csak egy érvénytelen csekk, a levélben szó volt rezsicsökkentésről meg ilyesmi, és azt írták, hogy fizetendő összeg -66.000 akárhányszáz Ft. Erre ma jött a postás, és hozta ezt az összeget nekünk a gázművektől.

Gondoltuk, nem kell akkor majd pár hónapig gázszámlát fizetni, mert levonják ebből az összegből vagy ilyesmi. Erre jön a pénz...

Nem panaszkodom, ki ne örülne ennyi plusz pénznek, már fél éve nem tudunk új nyomtatót venni, és most végre tudnánk, de kicsit félve nyúlnék hozzá a pénzhez, ki tudja, ennek így kellett-e lennie, és nem fogunk-e miatta szívni később?

Ti tudtok erről valamit?

2014. jún. 3. 10:02
 1/7 yuda ***** válasza:

Nem tudok ilyenről, illetve nekem egyik internet szolgáltatótól jött egy ilyen minuszos számlám. Mondjuk én rájuk telefonáltam és rákérdeztem miért van ez. Azt mondták, hogy volt egy reklamációm, (már el is felejtettem félig) és helyt adtak neki, így 2 hónapig nem fizetek.

Szerintem a tisztán látás miatt kérdezz rá te is, mintsem kiderüljön valaki valaminek nagyon mellényúlt és vissza kell adjad.

Persze amiatt nem vagy hibás, hogy átvetted, nem ezt mondom, de ha fogalmad sincs miből keletkezett, jobb ha rákérdezel, mintsem utóbb elköltve az összeget, kiderül, hogy még sincs rendben valami.

Rákérdezésből még nem lesz károd, sőt meg fogsz nyugodni.

2014. jún. 3. 10:19
 2/7 anonim ***** válasza:
miért szívnátok tőle később?
2014. jún. 3. 10:19
 3/7 anonim ***** válasza:

ha a számlán is rajtvolt h tartózás: -66.000 akkor jól van elszámolva nyugi...

amúgy a múlt héten nálunk a viz-et küldték vissza

2014. jún. 3. 10:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Semmi szívás nem lesz! Nálam is volt ilyen ugyanis álltalányt fizetek, és ott alakul ki...Nyugi!
2014. jún. 3. 10:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Gondolom, elszámolás volt és kevesebbet fogyasztottatok, mint a havonta befizetett általány.

De a számlára rá is van írva, hogy elszámoló számla, elszámolt időszak, stb.

A mínuszos összeget pedig mindig kifizetik minden szolgáltatónál, nem vonják le a következő számlákból.

De ha valami gyanús, akkor hívd fel a szolgáltatót a számlán található számon és kérdezd meg.

2014. jún. 3. 10:32
 6/7 anonim ***** válasza:
El kéne olvasni a levelet, abból sok minden kiderül, hidd el.
2014. jún. 3. 10:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is visszakapta 36 forintot, mert többet fizettem be. Úgy volt beállítva az átalány. Örülj neki. Jövőre majd úgy állítják be, hogy ne legyen több.
2014. jún. 4. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!