Mi volt a legégőbb dolog, amit csináltál stresszhelyzetben?
Mikor a főnökömmel voltam külföldi tanulmányúton, a retéren elmentem a mosdóba. Hosszú, bővebb fazonú ruha és alatta harisnya volt rajtam.
Sajnos nem vettem észre, hogy a slóziban a ruhámat hátul belehúztam valahogy a harisnyanadrágomba, a seggem, bugyim, mindenem kilátszott. Tényleg fogalmam sincs, hogy tudtam így elszúrni a dolgot, soha előtte ilyen ruhabaki nem történt velem, csak ott és akkor, őelőtte.
Mikor kijöttem a slóziból, még mindig a ruhámmal a harisnyámban, nekiálltam olvasgatni a plakátokat, ilyesmi, tehát még hátat is fordítottam neki. Láttam, hogy néz, de nem gondoltam rosszra. Kb 3 perc elteltével esett le a dolog, addig persze pár ember is elment mellettünk... király.
Én rutin vizsgán akartam levegővé válni.
Van a vizsgán olyan rész, hogy 30-40-re kell felgyorsulni, majd a fehér csíknál lefékezni. Na én annyira izgultam, hogy képes voltam felmenni 60-ra, majd hirtelen fékeztem :) Ezzel nem is lenne gond, de közel 1 méteres fékcsíkot és olyan égett gumiszagot sikerült összehoznom, hogy máig elkap a röhögés ha csak rágondolok (most is). Persze, néma csend lett hirtelen, végül a vizsgabiztos csak ennyit mondott: "Már 32 éve vagyok ebben a szakmában, de égett gumiszagot még nem éreztem vizsga közben." Kész, én itt biztos voltam, hogy buktam. Mindegy végül minden feladatot megcsináltam és legnagyobb döbbenetemre sikerült. Már félig kiszállt a vizsgabiztos, de még utoljára visszaszólt, hogy "Maga aztán belevaló hölgy. Kérem vigyázzon magára!".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!