Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Félek hogy pénzt kérhetnek...

Félek hogy pénzt kérhetnek egy fizetős oldal regisztrációja miatt. Van félnivalóm?

Figyelt kérdés
Véletlenül regisztráltam egy nem magyar filmnézős fizetős oldalra. Csak kamu email címet, hamis születési évet, hamis országot, és felhasználónevet adtam meg. Fizetéssel kapcsolatos dolgot nem kértek a regisztráció során. Amikor fellépek az oldalra mindig előjön egy olyan ablak hogy aktiváljam az előfizetést, ki van kapcsolva az előfizetésem, és inaktív a profilom. az oldalon amúgy sem tudok megnézni semmit. biztos hogy nem kérhetnek pénzt? amúgy egy pár hónapja regisztrálva vagyok és semmi se történt még. Nem igazán vagyok jártas az internet világában.

2014. jún. 1. 13:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A kérdés az, hogy provokatív kérdésedet miért teszed fel minden héten újra és újra?

El kell mondanom, hogy igen, kérhetnek pénzt tőled. Sőt, remélem is, hogy kérnek majd. Sokszor megvárják míg egy-két év alatt összegyűlik egy jelentősebb összeg, és akkor küldik a felszólítást. IP-cím alapján meg tudnak találni.

2014. jún. 1. 20:50
 12/19 A kérdező kommentje:
Most miért vagytok ilyen rosszindulatuak? Nem muszáj válaszolni.
2014. jún. 1. 21:10
 13/19 anonim ***** válasza:
Én jóindulatű vagyok, minden héten, amikor ugyanezt a kérdést - provokatív céllal - felteszed, válaszolok neked. Őszintén, tiszta szivemből. Pedig nem érdemled meg, mert TE nem válaszolsz nekem.
2014. jún. 1. 21:16
 14/19 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. Azért írtam, hogy biztos van valami szabályzatuk, felhasználási feltétel, információ a tarifákról, vagy valami, ami az oldalon le van írva. Nem olvasod el a tudnivalókat mielőtt beregisztrálsz valahova? Én innét honnan tudjam, hogy ott ők mikért kérnek pénzt meg mikért nem?
2014. jún. 1. 21:18
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem olvastam el mert nem magyar oldal. Ám google fordítóval azt vettem ki hogy paypallal stb. kellene aktíválni az előfzetést
2014. jún. 1. 21:29
 16/19 anonim ***** válasza:
Szóval, miért kérdezed ezt meg minden héten?
2014. jún. 1. 21:50
 17/19 anonim ***** válasza:
Ez olyan, mintha attól rettegnél, hogy egy nap rád fog szállni a Tesco, hogy márpedig vegyél valamit, mert fél évvel ezelőtt egyszer benéztél oda, de nem vettél semmit. Te nem vettél igénybe semmilyen szolgáltatást, mivel még aktiválva sincs az előfizetésed, tehát nincs mi után pénzt kérjenek, nem érted? Egy aktiválatlan regisztráció után milyen alapon kérnének pénzt, áruld már el?
2014. jún. 1. 22:04
 18/19 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Nem étek az ilyen dolgokhoz. De a válaszokat köszönöm.
2014. jún. 1. 22:10
 19/19 anonim ***** válasza:
Hé, buta tyúk, nem kéne lassan újra megkérdezned ugyanezt?
2014. jún. 3. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!