Fiúk, férfiak! Ti becsapva éreznétek-e magatokat, ha barátnőtökről kiderülne, hogy transznemű, és biológiailag férfi?
Komolyan kérdezem.
Csak amiatt zavarna, hogy nem lehetne közös gyereketek?
Erről eszembe jut az a Family Guy rész, amikor Quagmire apja átoperáltatja magát nővé, majd a mit sem sejtő Brian megdugja. És amikor kiderül, akkor ez a reakció:
Barát-barátnőről van szó, vagy párkapcsolatról?
Ha barát-barátnő, akkor nem változik semmi.
Ha párkapcsolatról, akkor vége a dolognak. A nőkhöz vonzódok, és onnantól hogy kiderül, farka volt/van, én nem tekintem nőnek. A vonzódás agyban dől el, és ha tudom róla, hogy ő nem nő, akkor annak annyi.
Nem lennék vele gonosz, vagy bunkó, elmondanám amit kell, aztán barátság még maradhat.
Az őszinteség amúgyis fontos szerintem egy kapcsolatban, akármennyire is fél a dologtól, szerintem illendő lenne már akkor elmondani a dolgot, amikor alakulgatni kezd a kapcsolat.
Igen becsapva érezném magam, meg verném a falba a fejem, hogy orvostanhallgatóként nem vettem észre a jeleket. A kapcsolatunkat pedig annyiban befolyásolná, hogy soha többé nem akarnám látni az illetőt, egyrészt, mert becsapott, másrészt pedig mert rohadtul nem értek egyet az ilyen beavatkozásokkal.
Ez alól a biológiai interszexualitások (pl. Morris szindróma) kivételt képeznek. Abban az esetben, a hölggyel lehet, hogy továbbra is folytatnám a kapcsolatot, és a fő problémám az egész dologgal csupán a meddőség lenne.
Orvostanhallgatóként van még mit tanulnod.Elég korlátolt vagy.
Az interszexuálisoknál nem tekinthető egy csoportba ez a műtét.Ugyanis ott az egyik nem tartozékait eltávolítják,de van egy másik teljesen ép.
Még a transzneműeknél teljes átalakításra van szükség.
Amúgy neked nem is kell egyetértened ezzel,mivel erre pszichológusok adhatnak engedélyt,akik kivizsgálják,hogy a kérelmező valóban transznemű-e.
Tehát egy szívsebésznek vagy agysebésznek,vagy legyen az más(nem tudom te milyen területet válaszottál) semmi rálátása nincs erre a területre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!