Miért tapadnak annyira a lányok Aurélióra?
Figyelt kérdés
Ha állitólag beképzelt és bunkó.?2014. máj. 28. 12:11
1/10 anonim válasza:
Én azt tudom hogy amelyik tapad rá az nekem nem is kell! :)
2/10 anonim válasza:
Fontosnak tartom kiemelni, hogy a LÁNYOK tapadnak rá maximum. A nőknek igazi férfi kell, nem ilyen kis nyikhaj díszb*zik után sóvárognak.
3/10 anonim válasza:
Az igazi nő a motorosoké! A maradék a focistáké,a csitrik meg ezé a kinyalt síros görcsé :)
4/10 anonim válasza:
Amiatt a havi 1 milkáért meg azért mert ismert...
Mert aki nőként-lányként el tud viselni egy ilyen pasit, annak semmi egója és akarata nincs, csak egy papucs, aki behódol a pasinak mert az tömi pénzzel meg villoghat vele, hogy "celeb" (inkább cölöp) a pasim :)
5/10 anonim válasza:
Minden zsák megtalálja a foltját.
6/10 anonim válasza:
-mert már van pénze
-mert híres, és villogni akarnak
-mert nem feltétlen az tapad rá, aki bunkónak tartja, hanem az, akinek bejön a tajparaszt stílus
-mert annyira elcseszett az ízlése, hogy ez a feminin divatmajom kisfiú bejön neki (és ezt nem irigy férfiként, hanem nőként mondom)
7/10 anonim válasza:
én lány vagyok de szánalmasnak tartom..sőt az ilyen realytiket is.
8/10 anonim válasza:
Milyen Aurelio? Mégha így hívnák.. könyörgöm elhiszitek az álnevét? Tóth András a neve!!! Multkor mondta IStenes Bence a Music Fm-en!!!!!
9/10 anonim válasza:
Drága 8-as! Aurelio-nak ez a gyönyörű neve!!! A többiekenek meg mondom, hogy azért jön be, mert cuki haja, hasa és stílusa van! Imádooooom!!! 😍😍😍 A hülye irigy p*csáknak meg, akik sosem kaphatják meg őt, azt üzenem, hogy menjenek a francba!!! 😡😡😡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!