Használtatok már hónaljbetétet? Milyen? Hatékony?
Figyelt kérdés
Kiötlöttem a hónaljbetétet, mikor megláttam az izzadthónaljú futárt... Gondoltam meggazdagodom a találmányommal. De beírja a google-ba látom, hogy már ezt is feltalálta más. Úgyhogy letettem a meggazdagodásról.
Viszont ha már létezik, érdeklődnék, hogy hogy működik?
Aki használt ilyet, írna róla?
2014. máj. 27. 11:45
1/5 anonim válasza:
egyszer használtam, és hát szärt sem ért... elcsúszott, kényelmetlen volt, és csak jobban melegem lett tőle.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor mégiscsak meggazdagodom. Én olyat találtam fel, ami nem csúszik el. :D
2014. jún. 8. 07:23
4/5 anonim válasza:
sajnálattal értesítelek, hogy évek óta létező termék a beragasztható hónaljbetét, több gyártó is készít ilyet, tehát nehéz lesz sajna meggazdagodni belőle :)
amúgy jó ötlet lett volna, de nagyon nehéz már újat kitalálni...
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos azóta elfelejtettem, hogy pontosan milyen megoldásra is gondoltam. Gondolom pár év múlva eszembe jut majd.
2014. szept. 8. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!