Felnyírt haj rocker lánynak? 12 éves vagyok, most ilyen vagyok: https://www.facebook.com/photo. Php? Fbid=549837428467827&set=pcb.549837748467795&type=1&theater
Esetleg valami normális link?
Egyébként ásd el magad.
Hármas vagyok: nekem 19 évesen nem engedtek egy piercinget betenni...xD
Egyébként meg azóta extrarövid teljesen nyírt hajam van, voltam zöld, lila, rózsaszín, ciklámen, vörös, piros, fekete, szőke, narancs....DE NEM 12 ÉVES KOROMBAN...
13 éves koromtól punknak vallom magam, de szerencsére anyámék figyeltek rám, ezért nem volt feltűnési viszketegségem, és szerencsére visszafogtak, ha hülyeséget akartam csinálni...Én is akartam felnyírni a hajamat, és annak ellenére, hogy most 1 centis hajam van, a frufrum max 7, nagyon örülök, hogy nem hagyták anno nekem megtenni...Tuti megbántam volna másnap...és szerintem te is megbánnád, szóval nem kötekedni akartam veled, se anyukáddal...az "öreg" tapasztalt punkos-metálos "néni" (anyám óvónő, az ő gyerekei néniznek) csak jót akar...ha anyudék nem fognak vissza, valaki másnak kell megmondania...főleg ha még meg is kérdezed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!