Mondanátok sok olyan kicsit pörgősebb programot mondani ami egy otthonülősebb srácnak is tetszhet?
Akciófilm vagy keményebb krimi (esetleg ha intelligens is, akkor léketani krimi) nézése, otthon.
Hegymászás, lehetőleg csöndes, elhagyott helyeken, madrámegfigyeléssel, fotózással, esti tábortűzzel együtt.
Értsd jól: egy kifejezetten otthonülő típusnál nagy esélyed van arra, hogy egy ún. introverált emberrel jöttél össze. Az ilyen típus sehova sem fog elmenni pörögni, mert alapból herótja van minden tömeges, zajos rendezvénytől.
Kajaparty (jóféle ételek, nem drágán, csak változatosan)
elegendő pihenés
jó szex
élvezetesebb munka keresése és találása
foci (én se szeretek focizni, de annál jobban beválik fásultság ellen, főleg hullafáradtan, hát még sörrel)
realista, de enyhén azért merész tervek szövögetése együtt
youtube "prank" keresése, muhaha
rajzfilmek ezerrel, sose gondoltam volna, hogy ilyen fullosak
marvel filmek, úúúú
rituálék, családiasság, "mindig megadni a módját", ez mind boldogít, és finom kis öntiszteletre tanít
ha a munkája nem fizikai, legalább heti kétszer kellene valami igazán nehéz... Akár gyúrás is, fő, hogy kimerülésig. Olyankor elég bohókás lesz az ember: tiszta barom, de a légynek sem árt igazából, eufória van. Kivéve persze, ha muszáj fizikázni, és az ízületek unják, akkor nagyon elmarad az eufória.
Sok mókát rejteget a négybetűs élet, de űzni egyedül ő tudja a magáét.
Köszi a válaszokat.
Persze,én sem olyan programra értettem,ahol tömegek vannak vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!