Mit gondoltok Conchita Wurstről?
miért van meghagyva a szakálla vajon?
mert ezt az egyet nem értem:)
Igazából semmit. Azért van meghagyva a szakálla, mert figyelmet akart felkelteni. Megkapta. Európa meg kedvére verheti a mellét, hogy milyen toleráns. A borzongók meg borzonghatnak egy kicsit, és temethetik Európát.
Szóval mindenki jól járt. Nekem nincs igazán véleményem, nem érdekelne különösebben a dolog, ha nem a csapból is ez folyna.
Ezután Ausztriában:
-Anyaaa, ha nagy leszek nekem is lehet majd szakállam?
-Nem drágám.
-De miééért??
-Mert lány vagy.
-Na, de...és ő neki...? :`( brühüüü...
-Na, jó kislányom. Összedobunk neked egy hormon kezelésre, csak ne sírj...
Kb ennyi. És felnő egy szép szakállas női generáció!
"Azt szeretném, ha az emberek, kiindulva a nem mindennapi külsőmből, elgondolkodnának olyan dolgokon, mint a szexuális orientáltság, vagy csak egyszerűen a másság - vallotta.
A nevében lévő Wurst is ezt hivatott jelezni - ami, bár kolbászt jelent, az osztrák köznyelvben a "tök mindegy" megfelelője is. Conchita olvasatában pedig ez annyit tesz, hogy "végső soron tök mindegy, hogyan nézel ki, vagy hogy honnan jössz" - "es is eben wurst wie du aussiehst und woher du kommst" - csak vállald önmagad."
Nem díjazom a médiát amiért műsort csinál ebből,a homoszexualitással nincs bajom, amíg a felek megtartják maguk közt a titkaikat és nem verik a mellüket valami melegfelvonuláson vonaglásban, ellenben tetszik amit képvisel és ahogy gondolkodik.De mindenkiben egyéni érzéseket kell erről kár is vitázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!