Szerintetek bevezetik a sorkatonaságot?
Én nagyon nem szeretném ha bevezetnék, ugyanis kerülöm (sőt utálom) az erőszakot, nem szeretek a fegyvereket, meg a katonsághoz fűződő dolgokat. De ez még nem is akkora baj. Én amint végzek a sulival, megyek dolgozni apám vállalatába, nem akarok én egy csomó időt azzal "elpazarolni" hogy azt csinálom amit nem szeretnék. Nem tudom mennyi időre visznek be, de ha mondjuk 1 évre, az nekem kb. 1,5 millió forint kiesésem lenne. Én rendesen akarok dolgozni, autót venni és élni az átlagos életem,nem pedig katona lenni. 1 év alatt elég sok mindent lehet csinálni. Ha bevezetnék a sorkatonaságot biztos az lenne, hogy mindenkinek menni kell miután elvégezte az iskolát. Miért nem csak azok,akik mondjuk viselkedési problémájuk van, vagy csak nem akarnak tanulni/dolgozni, miért kell ezt mindenkire ráerőltettni? Egy év alatt én megtudom szerezni a mestervizsgához kellő tudás 1/3-ad részét, nem pedig ilyenekre feláldozni a szabadidőm. Én autótszerelni szeretek nem lövöldözni, meg azt hallgatni, hogy leordítják a fejem.
Nektek mi a véleményetek szerintetek bevezetik? (Remélem nem)
16/F
"Ha mondjuk olyan állapotok jönnének létre, mint a második világháborúban, hogy a családod élete a tét, az otthonodat szétbombázták, tudod, hogy ha bevonulnak, az anyukádat meg a lánytesóidat megerőszakolják"
Ez már meg micsoda?? :D Ha a családomat mentem, elkotródunk a francba a forrongások közeléből, akkor nem vagyok férfi, ha hátrahagyom őket, hogy kinn a fronton hamar meghalva megvédjem szegényeket, akkor meg férfi vagyok? Elég érdekes elgondolás, főleg zéró atommal (jó, épp egy ellenünk valamennyire használható van nekünk Pakson), miközben gyakorlatilag akárki befenyeget minket, ott a NATO, ha meg az USA, akkor ott a nyúlcipő azonnal, mert egy szőnyegbombázást mindegy milyen ruhában meg puskával akarsz túlélni vagy átvészelni ép bőrrel. Több fantáziát már!
"Egyébként megnyugodhatsz...megtudom magam védeni, még fegyverrel is...úgyhogy eléggé ciki, de ezt benézted."
Ha ez igaz akkor én vagyok Napóleon és Muhammad Ali szerelemgyermeke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!