Valaki mar vesztete el az iker testveret? Es ha igen ti hogy
veszeltetek at?
Figyelt kérdés
2014. máj. 4. 10:41
1/8 anonim válasza:
Szia! én elveszitett ikerszindomában szenvedek vagy szenvedtem..igaz ö nem született meg, csak én, de ott volt velem az anyaméhben, anyu mikor ment ultrahangra akkor 2 szivhang volt, majd a következön már csak egy-én.. :( én megszülettem ö elhalt..és a lelkem meg a tudatalattim emlékszik rá..ez nemrég derült ki, gaz erröl én mindig is tudtam, de tudat alatt befolyásolta az életem és kiderült, hogy dühös vagyok azért, mert ö nem született meg velem együtt.. :( állitolag az ikrek között még szorosabb a kötelék, mint az anya baba közt..veled mi történt?
2014. máj. 4. 10:48
2/8 anonim válasza:
Én ugyan nem, nincs is ikertestvérem, de az unokaöcsimnek volt.
20 évvel ezelőtt ketten jöttek a napvilágra, de a másik kisfiú szívbeteg volt. 2 hónappal később meg is halt szegény. :(
A másik unokaöcsimből viszont nagyszerű ember lett, nagyon büszke vagyok rá. És bizony sokszor elgondolkozom azon, hogy a másik kisfiú vajon milyen lenne most? Ő is ilyen szép, magas, jóképű, intelligens fiatalemberré cseperedett volna? Sajnos ezt már sosem tudom meg. :(
2014. máj. 4. 10:50
3/8 anonim válasza:
Méhen belül sokan.
Elvileg a mitológia szerint mindenkinek az ellenkező nemű szerelmi párja az ikertestvére, régen ez így is volt, megszülettek egy anyától, nem kellett keresgélni a párt a nagyvilágban.
Hát ha elveszted, az pont olyan, mintha a megszületett szerelmedet veszítenéd el. Attól függően, hogy mikor és hogyan vesztetted el magzatkorban, alakul az életviteled, érzelmeid az emberek iránt. Van ennek szakirodalma.
2014. máj. 4. 10:51
4/8 A kérdező kommentje:
Ertem en 16 evesen veszetem el a testveremet,nem voltunk egy petejuek es o fiu volt es en lanny!balesetett szemvedett es meghalt lassan mar negy eve de meg most sem sikerult elfogadnom aszt jogy nincs!
2014. máj. 4. 11:31
5/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat
2014. máj. 4. 11:32
6/8 anonim válasza:
Nagyon sajnálom ami történt! Nekem a terapeuta aki felfedte a bajom, hogy lvesztettem az ikertestvérem azt mondta, hogy nekem kettönk helyett kell élnem..Nem szabad feladnom és éljek boldogan mert az ikertestvérem is ezt szeretné! Ha boldog lennék, mennék és csinálnám a dolgot és hozzam ki az életemböl a lehetö legjobbat! Közülünk is én voltma a lány ö a fiu, aki meghalt.. (nem fejlödött) Elsö voltam! Egyébként akkor te 20 év körüli lehetsz mert én 21 vagyok..
2014. máj. 4. 11:37
7/8 anonim válasza:
Igen. 3-an voltunk ikrek ( egypetéjűek). Az idősebb ikrem autóbalesetben halt meg, 2012-ben. Most ketten vagyunk 14 évesek, és pszichológushoz kell járnunk még mindig :(
2014. máj. 4. 12:07
8/8 A kérdező kommentje:
igen 20 leszek!itolso valaszolo sajnalom a tesofat tudom h minn mentek kereszutul,
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!