Miért lett ilyen féltékeny?
Elöször beszélj a "pároddal", hogy ha nem bízik benned, akor nincs értelme a kapcsolatotoknak.
Másodszor ne engedd, hogy "megtiltsa azt, hogy bárkivel is szóbaállj.
HArmadszor, ha nem tér észre, akkor keress más valakit magad mellé, mert egy csak rosszabb lesz.
Amíg nem létező férfi-nő barátságokat ápolsz addig ezen nem is lehet segíteni...
Lehet jobb lenne ha hagynátok egymást mert ha már ilyen van akkor ott már nehezen lehet jobban kijönni a dolgokból!Én nekem is vannak ilyen kapcsolataim és igen is jogosan féltékenyek rám,az ilyen "barátságok" megmérgezték az összes kapcsolatomat még akkor is ha tényleg nem volt semmi.
És szerinted van oka féltékenynek lenni?
Nem esetleg olyan barátod volt aki az exed is egyben?
Esetleg láthatott olyant amit nem kéne?
Ha a páromhoz mindenféle barát járna fel az ellenkező nemből,akkor igen csak herótos lennék Én is :) Ezért nem is érdekel olyan ember aki ilyen barátságokat ápol,meg esetleg könnyűvérű :)
felengedted a lakásodra,lehet ezzel volt baj...Az az igazság Én ezt nem tudom,tőle kell megkérdezni.
De ha már itt tartatok akkor 2 dolgot teszel.Mész és szakítasz vele,vagy bocsánatot kérsz tőle a semmiért és próbálkoztok még....
Valószínű a párodat is vágták már át ,így lehet innen is ered a féltékenység...Ilyenkor az kell hogy keresd és ne add fel,bizonyítani kell neki hogy tényleg őt szereted és nincs oka féltékenynek lenni,de ha nem ezt csinálod akkor szakíts és vess minél előbb véget ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!