Ti mit gondoltok az olyanról aki kiteszi a Face-re hogy kapcsolatban van és egész nap Gyak-orol?
a Gyak-orol azt jelenti hogy a A Gyakorikérdések.hu oldalon van
Ennyi kretén egy csomóba
"Ti mit gondoltok az olyanról aki KITESZI a Face-re hogy kapcsolatban van és egész nap Gyak-orol?"
És ha kapcsolatban van, de nem teszi ki facebookra, és úgy válaszolgat itt, akkor mi van?
"a Gyak-orol azt jelenti hogy a A Gyakorikérdések.hu oldalon van "
3 éve fent vagyok ezen az oldalon, elég sűrűn olvasom, de még egyetlen egyszer se találkoztam azzal a kifejezéssel, hogy "Gyak-orol"
Akkor lenne valami gubanc ha valami ellenkező nemű ismerősével chatelne "egész nap"... most azért mert szeret segíteni és érdeklődik mások iránt, és szívesen olvas sztorikat, az még nem azt jelenti hogy egy utolsó szemétláda.
nem mi vagyunk a kretének.
Sajnos értettem már v kb az ötödik magyarázatod után de miután te marhaságod miatt lekreténeztél itt mkit, gondoltam rávilágítok, h nem mi vagyunk feltétlenül a hülyék, ha te nem tudsz fogalmazni.
Ilyenkor nem lekreténezni kell a népet hanem komiban kiegészíteni/megmagyarázni a kérdést.
Meg is tetted ugyan - miután lehülyéztél mkit .
"És ha kapcsolatban van, de nem teszi ki facebookra, és úgy válaszolgat itt, akkor mi van?"
Ez a te kérdésed, ha érdekel mit válaszolnak írd ki
"az még nem azt jelenti hogy egy utolsó szemétláda."
Ezt te gondolod
Az én kérdésem? mit gondoltok....?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!