Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért mondja, hogy nem, ha...

Miért mondja, hogy nem, ha közben igen?

Figyelt kérdés
A kérdést elég érthetetlenül vázoltam fel, de itt részletezem. Egy ismerősöm azt állítja, hogy ő soha nem mosolyog és nem néz mások szemébe. Ezt konkrétan nekem mondta. Nekem, akit állandóan bámul és akire mindig mosolyog! Miért csinálja ezt?
2014. ápr. 28. 17:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért, mert hazudozik és alattomos. Neked most tenné a szépet (pl. kihangsúlyozza, hogy mindenkit ignorál, de téged aztán nem!...) Rúgd le magadról, mielőtt teljesen a hatása alá kerülsz. Szociopatákkal nem jó kezdeni.
2014. ápr. 28. 17:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Teljesen igazat adok az elsőnek. Én sajnos tudatlanságból kezdtem, hasonlóan indult és végül alaposan ki is készültem. :(
2014. ápr. 28. 17:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Szereti, ha mindig neki van igaza, akkor is, ha nem! Ez az önzőség, és akaratosság keveréke. Akkor érzi jól magát az ilyen ember, ha mindig minden úgy van, ahogy azt ő akarja.

Nekem is van egy ilyen ismerősöm, aki más dologban ugyan, de az ellenkezőjét állítja annak, ami egyértelmű.

2014. ápr. 28. 17:21
 4/4 A kérdező kommentje:

Hmm... Gonosz? Nem tudom, mostanában nekem is ilyen idegesítő gondolatok motoszkálnak a fejemben, hogy talán szeretne jól felidegesíteni. Már én érzem magam paranoiásnak. Furcsa ember, az tény, de sokak szerint én komplikálom túl, mert biztosan kedves, s ilyenek... Bonyolult fantáziámnak hála már az is eszembe jutott, hogy uralkodni szeretne rajtam, mert igaz, hogy ez nagyon egyszerű, de nem, ha rólam van szó.

De egyszer egy beszélgetésünk folyamán kijelentette, hogy nem szeretne gonosz lenni, mert azok sokan vannak, inkább kedves lesz mindenkihez. Azt mondta, hogy ezt a döntést a beszélgetésünk alatt hozta. Már végképp nem értem! Szerintem vagy én vagyok totál zakkant, vagy ő egy sátáni gyermek. xD

2014. ápr. 30. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!