Miért csinálják velem ezt?
Átlagos,13 éves lány vagyok, nem az a nagy menõ, inkább csendes. A suliban ha köszön nekem valaki és visszaköszönök, elkezdenek halkan kuncogni. Ha reggel megérkezek, akkor az oszt. társaim szó szerint le se sz*rnak, nem is köszönnek, semmi, mintha nem is léteznék. Ha oda állok eléjük, akkor csak nagyon ritkán vesznek észre. Akik egyszer meghívtak a szülinapjukra, most nem is foglalkoznak velem. Próbáltam beszélgetni fiúkkal, de ahogy meglátnak, már fordulnak el tõlem.
Miért van ez? :'( :'(
Lehet hogy külső alapján ítélkeznek.Elég gyakori az ilyen.
Az biztos,hogy annál nincs rosszabb,mikor az embert levegőnek nézik..
Az a lényeg,hogy az legyél aki vagy,ne akarj mások miatt megváltozni!
Szerintem nincs elég önbizalmad, és érzik, hogy emiatt jó célpont vagy a kis játékaikhoz.
Kicsit szívd fel magad, állj ki magadért, vagy konkrétan nézd őket levegőnek, mindegy, csak érezzék, hogy veled nem lehet szórakozni. Vagy azért nem, mert visszaszólsz, vagy azért, mert nem reagálsz, nem bánt téged.
Csak azokat szokták tisztelni a gyerekek, kamaszok és felnőttek is, akiknek van kellő önbecsülésük. Sajnos ilyen a világ, az állatok is az erősebbekhez húznak.
13 évesen velem is ez volt, csak sokkal rosszabb. Azóta nekem is elég nagy lett a pofám...
Elegem lett, és elköteleztettem magam a változás irányába, hogy szocializálódjak. Te vagy a saját sikered kovácsa.
Azt az embert veszik észre, aki tudja az előnyeit, tisztában van velük, és nem a sarokból csodálja a többieket, nem kell a lábtörlő pozícióba helyezkedni.
Értékeld, hogy az vagy, aki, légy önmagad, és merd felvállalni a véleményedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!