Bringások! Ti mit viseltek esőben kerékpározás közben, hogy ne ázzatok el? Honnan vásároltátok?
Pár hete biciklivel járok munkába, 2*15 km, és esőben sem szeretnék máshogy. Most egy gyenge minőségű esőkabátom van, nagyon bő is, a kapucnit lefújja a szél, de nem nagyon találok normálisat nem horror áron, és persze jó lenne, ha picit nőies is lenne, és bármilyen szín szóba jöhet. :)
Ötletek?
köszi, szuperül néz ki, de még csak most kezdtem el dolgozni, ez a negyede a leendő fizumnak :O
A bringámat is csak az imádság tartja össze, arra kell majd első körben költenem. :(
Én ennek ezt használom (illetve talán egy korábbi verzióját): [link]
Hentes ruha alakú, a térdedre felfekszik, a szél néha nekem lefújja a térdemről, olyankor visszaigazítom, amúgy jó. Plusz vízálló bakancs.
Volt egy másik esőkabátom is, azt a Homasita autósboltban vettem [link] , az is poncsószerű, mint egy sátor ráteríthető a kormányra, és így nem ázik el se a kezed (kesztyűd), se a lábad. Viszont a szélre érzékeny volt, lobogott, ezért inkább a Decathlonosat használom.
"a kapucnit lefújja a szél" Bicajos sisak alá vedd fel.
eső=pulóverben átáznál
ha nagyon nincs pénzed, akkor olcsó kínai esőkabát. összehúzhatós, nem fújja le a szél, táska aláfér:
igaz, kezed lábad elázik, de nem vészes, ha eszel rendesen és mozogsz is, akkor az immunrendszered erős marad.
jobban jársz, ha a bringára spórolsz, nem kellemes félúton a defekt vagy egy széteső középcsapágy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!