Gress Hogan kérdése:
Kb 3/4 éve vettem egy 18k-os 11 grammos. és most derült ki hogy nem arany hanem réz ötvözet. Mit lehet csinálni ilyenkor, mert a telefonszámán, és az e-mailon sem tudom már elérni?
Figyelt kérdés
Köszönöm a segítséget!2014. ápr. 23. 08:08
11/12 anonim válasza:
Ha nincs számlád, akkor semmit. Így jártál.
Így vett az én ostoba anyósom "arany"gyűrűket, mázsaszámra, befeketetésnek a '90-es évek elején. Ma kb. függönykarikának lennének jók.
Jó tanulság: aranyat csak ékszerésznél, és csak számlára.
12/12 anonim válasza:
Jól átverett. Mert ha tényleg aranyat vettél volna, akkor is át..asz. Mert ennyi arany felvásárlási ára 81 598 ft. Rendőrség feljeentés. De nehéz lesz bizonyítani. Ez egy jó lecke volt neked. A tandíjat megfizetted busásan. Nem szabad mindenkinek bedőlni. Ha legalább olcsón adta volna. Máskor érdeklődj utána az aktuális árfolyamnak! Mégha el is kapják tagadni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!