Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért szeretik az emberek...

Miért szeretik az emberek Facebookról ennyire letiltani a másikat?

Figyelt kérdés

Az a mániája mindenkinek hamár egy kicsit zavaró benne valami, kicsit többet ír a kelleténél már tiltanak.

De miért nem lehetne nem szőnyeg alá söpörni a dolgokat, inkább értelmes emberek módjára megbeszélni? Miért a tiltás a legjobb megoldás?

2014. ápr. 22. 09:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ha még csak a faceről tilt le.. de van hogy mindenhonnan töröl az életéből stb.
2014. ápr. 22. 09:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
En sose tiltok le senkit ok nelkul.
2014. ápr. 22. 09:22
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Le kéne már szakadni arról a nyamvadt facebook-ról, a valóságban kell a kapcsolatokat ápolni, nem az interneten, mert ide vezet.
2014. ápr. 22. 09:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
És miért zavar a tiltás? Van kb. 100 ismerősöm, ebből, 8-10 emberrel tartok ténylegesen kapcsolatot. A többinek nem mindegy, hogy most ismerősnek jelöltem, vagy sem, esetleg utóbb töröltem?
2014. ápr. 22. 10:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Észrevenni ha letiltanak??

Most ha valaki állandóan hülye számítógépes játékokról irkál amiről gőzöm sincs, vagy ha a mindennapi "nem a szépség a lényeg" idézeteit kell olvasgatnom, közben meg nyomatja fel a pózeros képeit, akkor mégis mit tudok vele megbeszélni? Légyszi ne csináld ezt?? Mert miért ne? Ő ilyen és kész. Ha nem vagyok rá kíváncsi akkor törlöm. Vagy teljesen, vagy csak az üzenőfalról.

Egyébként engem a saját apám törölt le mindenhonnan az ismerősei közül. Erre varrjál gombot.

2014. ápr. 22. 10:42
 6/7 anonim ***** válasza:

De miert irsz tobbet a kelletenel? Eszrevehetned magad, legyel figyelmesebb es visszafogottabb.

Nagyon zavaro tud lenne, ha valaki nyomul, probalod finoman visszautasitani, de nem veszi a lapot. Ha meg kenytelen vagy drasztikusabban lepni, akkor meg te vagy a kocsog. Ha mindenkivel igy jarsz, akkor benned van a hiba. Sok vagy, vegyel vissza.

2014. ápr. 22. 10:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Én eddig kettő embert tiltottam le, és három másikon gondolkodok. A kettő, akit letiltottam, napi szinten bombázott játék meghívásokkal, mivel távoli ismerősök, ezért amúgy sem érdekel miket tesznek ki, ha meg szólnék miatt, még sértődés lenne a vége, úgyhogy inkább letiltottam őket.

A másik három közül kettő idegesítően buta dolgokat tesz ki, ráadásul gyakran hívogatnak engem nem érdeklő és nem is érintő (300 km-re lévő) bulikra, koncertekre.

A harmadik pedig rendszeresen továbboszt áltudományos baromságokat anélkül, hogy utánanézne a valóságtartalmának, ráadásul mindezt kellő öntudattal, ha meg leállnék vele vitatkozni, megsértődne (sértődékeny típus).

2014. ápr. 22. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!