Mennyit szoktatok sírni? Mikor sírtatok utoljára?
egyszer csöngött a telefonom, és egy külföldi szám volt.
felvettem egy angol akcentussal és törtmagyar kiejtéssel beleszól egy ügyvéd.
XY vagyok ennek az embernek a jogi képviselője...akkor már tudtam baj van.
nos ő meghalt, és a hagyatéki tárgyalásra kell átadnom az idézést, de mivel maga az egyedüli közeli rokona, Ön van megjelölve örökösként.
És akkor elkezdte sorolni mit örököltem.
Kb 15 percig csak azt sorolta.
majd megbeszéltük, hogy mikor tudok vízumot szerezni, meg más dolgokat, és ha mindez megvan akkor csörögjek neki vissza, mert akkor pontosítjuk a tárgyalás időpontját.
Mikor letette, nem tudtam hogy bánatomban sírjak, bár az utóbbi években nem tartottuk a kapcsolatot a rokonnal, vagy örömömben, hogy egy társadalmi osztállyal feljebb léptem az örökléssel.
Másnap azonnali hatállyal felmondtam, és a párom is, megszereztünk mindent, és kirepültünk.
Olyan volt mint a filmekben, reptér, sofőr várt a reptéren, ügyvédi irodába menet, megcsodáltuk a felhőkarcolókat, majd a tárgyalás után elmentünk a birtokára.
És azóta kinn élünk.
Úgy 2 havonta szükségem van rá. :)
Ilyenkor leülök este az ágyamra, eszembe jutnak az emlékek, és sírok.
Van, amikor meghatódottságomban, van amikor fájdalom miatt. De néha kell, után jobb szokott lenni.
Én ma bőgtem egy csomót melóhelyen, mert beleszerettem egy lányba aki szintén leszbikus és már fáj, annyira szeretem, vagdosni akarom magam, denem volt hozzá semmim és egy csődtömegnek érzem magam és félek mi lesz velem majd később. Kollegina észrevette, kérdezte, miért sírtam, elképzeltem az arcát ahogy ezt mind elmondom, bekamuztam valamit.
Gyakran sírok; otthon, egyedül, melóhelyen a wc-be zárkózva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!