Az oroszok miért írnak így? Lent!
Figyelt kérdés
Na pl be írják chatbe: asd)))))) tehát ilyen sok zárójel? Meg ugyan ez angoloknál csak ott asd xx tehát x-et tesznek. Ezt miért csinálják? Bocs ha kicsit hülye a kérdés!2014. ápr. 19. 16:02
1/8 anonim válasza:
Amiért itt is egy csomóan tesznek kismillió felkiáltójelet és egyéb teljesen fölösleges vackokat. Csak.
2/8 anonim válasza:
Én is beszéltem egy orosz sráccal aki néha zárójeleket írkált néhány szó után, de ő csak egyet-egyet, fogalmam sincs mi ez xD
3/8 anonim válasza:
Náluk ez a szmájli :) Mi így írjuk :) Ők pedig )
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi uccsó!
2014. ápr. 20. 07:27
5/8 Kini :)) válasza:
Nem hülye kérdés. Éppen én is ezen gondolkoztam aminap, mert én is csodálkoztam, hogy az oroszok hajlamosak ilyen idétlen smileykat írni :D De igaza van az utolsónak, nekik ez a smiley...szerintem :D
15/L
6/8 anonim válasza:
Mosoly!
:) az oroszoknál )
:)) az oroszoknál ))
:( az oroszoknál (
8/8 A kérdező kommentje:
:D )))
2014. ápr. 21. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!