Hogyan neveznétek el a képen látható lányt?
Figyelt kérdés
Igen a rajz nem a legszebb, de most az a kérdés, hogy Ti milyen nevet adnátok neki.
2014. ápr. 15. 17:23
13/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Valószínüleg az Imre nevet kapja a lány, de még gondolkodom az Anna, Nikolett nevek között. :)
2014. ápr. 15. 18:38
15/34 anonim válasza:
Nem a te anyukád írta ki ezt a kérdést?
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..
16/34 A kérdező kommentje:
Ööö de lehet... te jó ég, jól ráijesztjhettem szegényre... Szóval azért kérdezgetett tegnap a rajzaim felől... Tegnap beszéltünk ezzel kapcsolatban, és furcsa is volt, hogy hamar "elfogadta", hogy ilyeneket rajzolok.
2014. ápr. 15. 19:03
19/34 A kérdező kommentje:
Iróniának szántam, de igazából Anna, Nikolett, Emma nevek között filózok:)
2014. ápr. 15. 20:34
20/34 anonim válasza:
Rajzolj mellé két másik lányt és akkor nem lesz olyan nehéz a döntés :D Ha a három közül kellene választani, akkor Emma vagy Anna, de én még mindig inkább az előbbire szavaznék. (17-es voltam ismét)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!