Mit szoktatok csinálni, ha valaki alpári módon beszól nektek az utcán?
Én speciel előveszem a telefonom és lefényképezem és egy szót sem szólok, hogy miért. Had egye a fene napokig, hogy vajon mi lesz vele. :)
Valami más ötletetek/tapasztalat van?
Volt hogy edzőteremből hazafele kiabáltak nekem, visszafordultam, utána fogták magukat elindultak más merre
Ez is csak azért volt mert atlétában voltam és menőnek hittek, meg egyébként is nehogy már nekem kelljen meghúzni magam azért mert van rajtam izom
21F
Semmit,figyelmen kivül hagyom.Jobb dolgom is van mint idiotákal foglalkozak az utcán.
Azért vigyáz ezel videozgatásal nehogy egyszer valamelyik meg verjen:D
A tapasztalatom az, hogy valamiért hozzám nem szoktak csak úgy beszélni az utcán, se alpárian, se sehogy.
Ha meg beszélnek, nem valószínű, hogy lesüllyedek a szintjükre, egyik fülemen be, a másikon ki.
Az ötletem pedig az, hogy lehet le kéne szokni a fényképezgetésről, mielőtt véletlenül lekattintasz olyan embert aki szokta nézni a híradót, és ki van okosítva ilyen téren, és olyan pert akaszt a nyakadba, hogy a gatyád is rámegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!