Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miken szokott gondolkodni egy...

Miken szokott gondolkodni egy átlagos ember?

Figyelt kérdés
ötleteket gyűjtök, hogy eltereljem a gondolataim, hogy talán ne azon gondolkodjak, amin nem akarok.

2014. ápr. 14. 10:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Értelmes dolgokon a legritkábban. Viszont a semmitmondó gondolatok csak úgy "sorakoznak" a fejében...
2014. ápr. 14. 12:05
 12/19 anonim ***** válasza:
Ó hát ez a baj? Rajtad már csak a gémerkedés segíthet! :D
2014. ápr. 14. 12:06
 13/19 anonim ***** válasza:
63%
csöcs...csöcs...csöcs...éhes vagyok...csöcs...jóllaktam...csöcs...
2014. ápr. 14. 12:22
 14/19 anonim ***** válasza:

Jövő, múlt, tervek, sorozatok, filmek, pénz, szex, erőszak, Bahama-szigetek, kamikaze csúszda, fesztiválok, gépfegyver, háború, koncentrációs táborok, egy templom felrobbantása, idióta emberek a buszon, alvás, álmok, délután, nyár, bulik, sztárok, fű, üzlet, lázadás, remetekén élni valami lakatlan szigeten, elhagyatott elmegyógyintézetek, versek, kaja, cigi, fényképek, emlékek, munka, elintéznivalók.

Ezek ugrottak be.

2014. ápr. 14. 16:48
 15/19 anonim ***** válasza:

Történeteket találok ki, "megvitatom" magammal a részleteket és elmesélem magamnak a történetet, mintha leírnám. Ezt séta közben/este alvás előtt szoktam kigondolni, amikor nem "foglalt" az agyam.

Amúgy minden félére. Pl gondolkodós filmre akár hetekig vissza-visszatérek. Erre kifejezetten jók a krimik, illetve a detektív sorozatok.

De gondolkodhatsz bármiről. Ha van hobbid, akkor azon agyahatsz egész nap :D

2014. ápr. 14. 19:49
 16/19 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!:)sokat segítettetek!:)
2014. ápr. 15. 08:17
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem akarsz szerelmes lenni! A gravitációt meg tudod szüntetni? Az csak van és kész, nem kérdezi, hogy akarod-e.
2014. ápr. 15. 08:59
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb, ha nem tudjuk.
2014. ápr. 24. 12:14
 19/19 anonim ***** válasza:
Én pl álmokon szoktam gondolkozni, vagy a könyveken, amiket olvastam.Vagy a tennivalóimon, bár ez utóbbin csak muszájból.De rengeteget gondolkozom új feladatokon is, kreatív dolgokra gondolok, pl mi szépet és újat alkothatnék? Hogy tehetném szebbé a lakást, stb.
2014. szept. 12. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!