Amikor nem volt internet milyen volt az élet és mit csináltak az emberek?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 12. 11:27
1/14 anonim válasza:
Rengeteget csavarogtunk :) Sokat olvastunk, kertészkedtünk, segítettünk szüleinknek. Könyvtárba jártunk, csak simán le a dunapartra beszélgetni. Játszótér, utca, foci, kibobó, nádasban bunkerezni stb... :) Jó volt:)
3/14 anonim válasza:
Kirándultunk, postai leveleket irogattunk, olvastunk, tv-t néztünk, sétáltunk.
Szerintem fiatal korban különösen káros lehet, ami az interneten megy sokszor, a napiszar meg hasonló egymás alázgatása, meg 13-16 éves gyerekek szexualizáltsága, amit sok ostoba felnőtt félreért és visszaél vele, amivel életreszoló károkat okozhat a gyerekeknek.
4/14 anonim válasza:
Számítógép volt azért jóval előbb is, lehetett játszani akkor is. Egyébként barátokkal találkozás, séta, kocsma, buli, kirándulás, olvasás, kreatívkodás, szerepjáték, társasjátékok, videózás (VHS) hogy néhány példát említsek.
5/14 A kérdező kommentje:
tehát akkor jobb volt akkoriban :))
2014. ápr. 12. 11:40
6/14 anonim válasza:
én nagyon örülök, hogy amikor tinédszer voltam meg gyerek, még nem volt internet, sokkal teljesebb életem lehetett így mert ha lett volna szerintem egész nap a gép előtt ültem volna
7/14 anonim válasza:
Az emberek beszelgettek egymassal.
8/14 Joci_27 válasza:
Ahogy egy előttem szóló is írta: éltünk. :) Horgászni jártunk, bringáztunk, csavarogtunk, télen szánkóztunk, hócsatáztunk, olvastunk (!!!), beszélgettünk ötletekről, meg mindenféle dolgokról, játszottunk. Kreatívak voltunk, volt fantáziánk. Most meg mindenki a tetves facebookon lóg, kajákat fényképez, megosztja, hogy éppen unatkozik, meg okostelefonon éli az életét. Szerintem ha csak egy napra megszűnne az internet az egész világon apokaliptikus hangulat uralkodna el.
9/14 anonim válasza:
Más volt. Most úgy érzem jobb, mint most. De, hogy ebben mennyi a fiatalságom visszasírása, azt nem tudom, de sok.
10/14 anonim válasza:
ami nagyon sokat változott a fiataloknál, hogy sokkal türelmetlenebbek és nagyon könnyen mondanak nagyon sértőt másokra, régebben sokkal kevesebb ilyen volt
most a név mögüli alázgatás, meg béna mémekkel való kommunikálás szerintem nagyon sokat árt a személyiségfejlődésnek, bár lehet a mémek talán annyira nem, azok csak unalmasak sokszor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!